TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода дел од населбата Бардовци и дел од Кисела Вода

Вечер Прес - 14.01.2021

Прекин на водоснабдувањето изутрина од 9.30 часот има за корисниците од улиците „6“ и „8“ во населбата Бардовци. Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради уличен дефект на улица „6“, број ...

Без вода дел од населбата Бардовци

Бизнис Вести - 14.01.2021

Прекин на водоснабдувањето изутрина од 9.30 часот има за корисниците од улиците „6″ и „8″ во населбата Бардовци. ЈП „Водовод и канализација” – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради уличен дефект на Ф-2 на улица 6 бр. 52.

Прекинато водоснабдувањето за дел од корисниците во Кисела Вода

24Инфо - 14.01.2021

Поради уличен дефект Ф-150 милиметри на улица „Чедомир Кантарџиев” 3, без вода ќе бидат корисниците од оваа и дел од улицата „Наум Охридски” во Општина Кисела Вода. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје водоснабдувањето ќе ...

Без вода дел од населбата Бардовци

Слободен Печат - 14.01.2021

Прекин на водоснабдувањето изутрина од 9.30 часот има за корисниците од улиците „6″ и „8″ во населбата Бардовци. ЈП „Водовод и канализација” – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради уличен дефект на Ф-2 на улица 6 бр. 52.

Без вода дел од населбата Бардовци

Канал5 - 14.01.2021

Прекин на водоснабдувањето изутрина од 9.30 часот има за корисниците од улиците „6" и „8" во населбата Бардовци. ЈП „Водовод и канализација" – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради уличен дефект на Ф-2 на улица 6 бр. 52.

Прекинато водоснабдувањето за дел од корисниците во Кисела Вода

Слободен Печат - 14.01.2021

Поради уличен дефект Ф-150 милиметри на улица „Чедомир Кантарџиев” 3, без вода ќе бидат корисниците од оваа и дел од улицата „Наум Охридски” во Општина Кисела Вода. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје водоснабдувањето ќе ...

Прекинато водоснабдувањето за дел од корисниците во Кисела Вода

А1 On - 14.01.2021

Поради уличен дефект Ф-150 милиметри на улица „Чедомир Кантарџиев“ 3, без вода ќе бидат корисниците од оваа и дел од улицата „Наум Охридски“ во Општина Кисела Вода. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје водоснабдувањето ќе ...

Прекинато водоснабдувањето за дел од корисниците во Кисела Вода

Frontline - 14.01.2021

Поради уличен дефект Ф-150 милиметри на улица „Чедомир Кантарџиев“ 3, без вода ќе бидат корисниците од оваа и дел од улицата „Наум Охридски“ во Општина Кисела Вода. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје водоснабдувањето ќе ...

Прекинато водоснабдувањето за дел од корисниците во Кисела Вода

Опсервер - 14.01.2021

– Поради уличен дефект Ф-150 милиметри на улица „Чедомир Кантарџиев“ 3, без вода ќе бидат корисниците од оваа и дел од улицата „Наум Охридски“ во Општина Кисела Вода. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје водоснабдувањето ќе ...

Прекинато водоснабдувањето за дел од корисниците во Кисела Вода

Курир - 14.01.2021

Поради уличен дефект Ф-150 милиметри на улица „Чедомир Кантарџиев“ 3, без вода ќе бидат корисниците од оваа и дел од улицата „Наум Охридски“ во Општина Кисела Вода. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје водоснабдувањето ќе ...

ЈП Водовод: Без вода дел од Кисела Вода

Денешен - 14.01.2021

Поради уличен дефект Ф-150 милиметри на улица „Чедомир Кантарџиев“ 3, без вода ќе бидат корисниците од оваа и дел од улицата „Наум Охридски“ во Општина Кисела Вода. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје водоснабдувањето ќе ...

Прекинато водоснабдувањето за дел од корисниците во Кисела Вода

Канал5 - 14.01.2021

Поради уличен дефект Ф-150 милиметри на улица „Чедомир Кантарџиев" 3, без вода ќе бидат корисниците од оваа и дел од улицата „Наум Охридски" во Општина Кисела Вода. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација" – Скопје водоснабдувањето ќе ...

Прекинато водоснабдувањето за дел од корисниците во Кисела Вода

MakPress - 14.01.2021

Поради уличен дефект Ф-150 милиметри на улица „Чедомир Кантарџиев“ 3, без вода ќе бидат корисниците од оваа и дел од улицата „Наум Охридски“ во Општина Кисела Вода. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје водоснабдувањето ќе ...