TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реконструкција на булеварот Трета македонска бригада

Канал5 - 21.04.2016

Под полна пареа тече втората фаза од изградбата на булеварот трета македонска бригада. Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски при денешната обиколка на градежните активности истакна дека по комплетирањето ќе се добие современ пат со 4 ленти.

Вториот дел од проширувањето на „Трета македонска бригада“ готов до октомври годинава

Сител - 21.04.2016

Проширувањето и реконструкцијата на вториот дел од булеварот „Трета македонска бригада“ во должина од 1.400 метри се очекува да завршат до октомври годинава. Денеска градоначалникот на Скопје Коце Трајановски заедно со градоначалникот на општина ...

Проширувањето на „Трета македонска бригада“ се одвива според планираното

Макфакс - 21.04.2016

Градежните работи на улицата „Трета македонска бригада“, којашто се проширува и реконструира на потегот од крстосницата со улицата „Васко Карангелевски“ до улицата „Никола Карев“, се одвива според зацртаната димнамика.

Увид во градежни активности на Трета Македонска Бригада

Курир - 21.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе изврши увид во втората фаза од градежните работи за проширување и реконструкција на улицата Трета Македонска бригада. Втората фаза се изведува на потегот од крстосницата со улицата „Васко ...

Реконструкцијата на „Трета македонска бригада“ готова во октомври (ГАЛЕРИЈА)

Скопје инфо - 21.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на општината Аеродром, Ивица Коневски и претседателот на Советот на Град Скопје, Ирена Мишева, денеска извршија увид во градежните работи на улицата Трета македонска бригада, којашто ...

Увид во градежни активности на Трета Македонска Бригада

Канал5 - 21.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе изврши увид во втората фаза од градежните работи за проширување и реконструкција на улицата Трета Македонска бригада. Втората фаза се изведува на потегот од крстосницата со улицата „Васко ...

Проширувањето на "Трета македонска бригада" се одвива според планираното

Точка - 21.04.2016

Градежните работи на улицата "Трета македонска бригада", којашто се проширува и реконструира на потегот од крстосницата со улицата "Васко Карангелевски" до улицата "Никола Карев", се одвива според зацртаната димнамика.

Увид во градежни активности на Трета Македонска Бригада

Скопје инфо - 21.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе изврши увид во втората фаза од градежните работи за проширување и реконструкција на улицата Трета Македонска бригада. Втората фаза се изведува на потегот од крстосницата со улицата „Васко ...

Вториот дел од проширувањето на улицата Трета македонска бригада готов наесен

МКД - 21.04.2016

Градежните работи на улицата „Трета македонска бригада" што се проширува и реконструира на потегот од крстосницата со улицата „Васко Карангелевски" до улицата „Никола Карев", се одвива според зацртаната димнамика.

Увид во градежни активности на Трета Македонска Бригада

Press24 - 21.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе изврши увид во втората фаза од градежните работи за проширување и реконструкција на улицата Трета Македонска бригада. Втората фаза се изведува на потегот од крстосницата со улицата „Васко ...

Реконструкцијата на „Трета македонска бригада“ готова во октомври

Курир - 21.04.2016

Градоначалниците на Град Скопје и на општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски, извршија увид во втората фаза од градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „Трета македонска бригада“.

Реконструкцијата на „Трета македонска бригада“ готова во октомври

Пулс24 - 21.04.2016

Денеска, 21.4.2016 година, градоначалниците на Град Скопје и на Општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски, извршија увид во втората фаза од градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „Трета македонска бригада“.