TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Една фотографија го потсети дека има ќерка: Том Круз по 8 години сака да го обнови контактот со Сури

Хаштаг - 22.11.2020

Актерот е припадник на Скиентолошката црква, која забранува интеракција со луѓе кои не се блиски со неа... Актерот Том Круз со денецении е еден од најистакнатите членови на контроверзната Скиентолошката црква.

Том Круз сака да ја обнови врската со ќерката после 8 години!

Слободен Печат - 22.11.2020

Сури Круз од разводот на родителите до денес, нема никаков однос со нејзиниот татко, актерот Том круз. Но, како што пренесуваат медиумите, тоа наскоро ќе се смени. Иако од 2012 година, кога се разведоа Кејти Холмс и Том Круз, тој има право да ја ...

По 8 години, Том Круз сака да ја види својата ќерка

Локално - 22.11.2020

Сури Круз нема врска со татко и Том Круз, од разводот на нејзините родители. Сепак, според медиумите, тоа наскоро ќе се промени. Од 2012 година, Сури Круз не е во контакт со Том Круз. Иако Том имаше право да ја гледа својата ќерка 10 дена месечно, ...

По 8 години, Том Круз сака да ја види својата ќерка

Репортер - 22.11.2020

Сури Круз нема врска со татко и Том Круз, од разводот на нејзините родители. Сепак, според медиумите, тоа наскоро ќе се промени. Од 2012 година, Сури Круз не е во контакт со Том Круз. Иако Том имаше право да ја гледа својата ќерка 10 дена месечно, ...