TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Калифорнија избриша 85.000 судски пресуди за марихуана

МКД - 14.02.2020

Повеќе од 85.000 пресуди за помали прекршоци во врска со употреба на марихуана автоматски ќе бидат избришани од судските записи благодарение на новата компјутерска програма која започна да се применува во Калифорнија, каде продажбата и употребата на ...

Калифорнија брише 85.000 судски пресуди за марихуана

Канал5 - 14.02.2020

Технологијата нуди интересни можности. Повеќе од 85.000 пресуди за помали прекршоци во врска со консумирање марихуана, автоматски ќе се избришат од судските списи благодарение на новата компјутерска програма која ќе почне да се применува во ...

Калифорнија поништува 85.000 судски пресуди за марихуана

Макфакс - 14.02.2020

Повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, автоматски ќе бидат избришани од судските записи благодарение на нова компјутерска програма која започна да се користи во Калифорнија, каде продажбата и употребата на ...

Калифорнија брише 85.000 судски пресуди за марихуана

Сител - 14.02.2020

Од судските списи во Калифорнија автоматски ќе бидат избришани повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, благодарение на новата компјутерска програма која почна да се применува во оваа американска држава каде ...

Калифорнија поништува 85.000 судски пресуди за марихуана

24Инфо - 14.02.2020

Повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, автоматски ќе бидат избришани од судските записи благодарение на нова компјутерска програма која започна да се користи во Калифорнија, каде продажбата и употребата на ...

Калифорнија поништува 85.000 судски пресуди за марихуана

Н.Македонија - 14.02.2020

Повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, автоматски ќе бидат избришани од судските записи благодарение на нова компјутерска програма која започна да се користи во Калифорнија, каде продажбата и употребата на ...

Калифорнија брише 85.000 судски пресуди за марихуана

Опсервер - 14.02.2020

– Од судските списи во Калифорнија автоматски ќе бидат избришани повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, благодарение на новата компјутерска програма која почна да се применува во оваа американска држава каде ...

Калифорнија поништува 85.000 судски пресуди за марихуана

Точка - 14.02.2020

Повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, автоматски ќе бидат избришани од судските записи благодарение на нова компјутерска програма која започна да се користи во Калифорнија, каде продажбата и употребата на ...

Калифорнија брише 85.000 судски пресуди за марихуана

А1 On - 14.02.2020

Од судските списи во Калифорнија автоматски ќе бидат избришани повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, благодарение на новата компјутерска програма која почна да се применува во оваа американска држава каде ...

Калифорнија поништува 85.000 судски пресуди за марихуана

MTM - 14.02.2020

Повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, автоматски ќе бидат избришани од судските записи благодарение на нова компјутерска програма која започна да се користи во Калифорнија, каде продажбата и употребата на ...

Калифорнија брише 85.000 судски пресуди за марихуана

MakPress - 14.02.2020

Од судските списи во Калифорнија автоматски ќе бидат избришани повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, благодарение на новата компјутерска програма која почна да се применува во оваа американска држава каде ...

Калифорнија: Се бришат 85.000 пресуди за марихуана

Денешен - 14.02.2020

Од судските списи во Калифорнија автоматски ќе бидат избришани повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, благодарение на новата компјутерска програма која почна да се применува во оваа американска држава каде ...

Калифорнија брише 85.000 судски пресуди за марихуана

Нетпрес - 14.02.2020

Од судските списи во Калифорнија автоматски ќе бидат избришани повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, благодарение на новата компјутерска програма која почна да се применува во оваа американска држава каде ...

Калифорнија брише 85.000 судски пресуди за марихуана

Нова ТВ - 14.02.2020

Од судските списи во Калифорнија автоматски ќе бидат избришани повеќе од 85.000 пресуди за помали престапи поврзани со употреба на марихуана, благодарение на новата компјутерска програма која почна да се применува во оваа американска држава каде ...

Калифорнија избриша 85.000 судски пресуди за марихуана

Алфа - 14.02.2020

Со новата комјутерска програма која започна да се применува во Калифорнија, денес, ќе бидат избришани 85.000 пресуди за помали прекршоци во врска во употребата на марихуана. Главниот обвинител во округот на Лос Анџелес рече: „Оваа мерка ќе го донесе ...