TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Годишната програма на Алаѓозовски е безидејна, неправична, популистичка (ВИДЕО)

Стандард - 14.02.2018

„Годишната програма на СДСМ и Министерот Роберт Алаѓозовски е безидејна, неправична, популистичка и не поддржува рамноправен културен развој во Република Македонија, како на локално ниво, така и во однос на етничката застапаност на заедниците кои ...

ВМРО-ДПМНЕ бара повлекување на годишната програма, ја сметаат за скандалозна

ТВ21 - 14.02.2018

Овогодишната програма на СДСМ и Министерот Роберт Алаѓозовски е безидејна, неправична, популистичка и не поддржува рамноправен културен развој во Република Македонија, како на локално ниво, така и во однос на етничката застапаност, изјави денеска ...

(Видео) Вељановски: Годишната програма на Министерството за култура е скандалозна

Макфакс - 14.02.2018

Годишната програма на СДСМ и министерот за култура Роберт Алаѓозовски е безидејна, неправична, популистичка и не поддржува рамноправен културен развој во Република Македонија, како на локално ниво, така и во однос на етничката застапаност на ...

(ВИДЕО) Вељановски: Годишната програма на Министерството за култура е безидејна, неправична, популистичка, „про-шарена“

А1 On - 14.02.2018

„Годишната програма на Министерството за култура е скандалозна. Годишната програма на СДСМ и Министерот Роберт Алаѓозовски е безидејна, неправична, популистичка и не поддржува рамноправен културен развој во Република Македонија, како на локално ...

Вељановски: Годишната програма на Министерството за култура е скандалозна

Точка - 14.02.2018

Годишната програма на СДСМ и министерот за култура Роберт Алаѓозовски е безидејна, неправична, популистичка и не поддржува рамноправен културен развој во Република Македонија, како на локално ниво, така и во однос на етничката застапаност на ...

Вељановски: Годишната програма на Министерството за култура е скандалозна- се уназадува културата и културното живеење

Курир - 14.02.2018

Годишната програма на Министерството за култура е скандалозна. Годишната програма на СДСМ и Министерот Роберт Алаѓозовски е безидејна, неправична, популистичка и не поддржува рамноправен културен развој во Република Македонија, како на локално ниво, ...

ВМРО ДПМНЕ: Годишната програма на Министерство за култура е скандалозна

AKO - 14.02.2018

,,Годишната програма на Министерството за култура е скандалозна и таа мора веднаш да се повлече“, реагира ВМРО ДПМНЕ. ,,Годишната програма на СДСМ и Министерот Роберт Алаѓозовски е безидејна, неправична, популистичка и не поддржува рамноправен ...

(Видео) Вељановски: Годишната програма на Министерството за култура е скандалозна

Sky - 14.02.2018

Годишната програма на СДСМ и министерот за култура, Роберт Алаѓозовски, е безидејна, неправична, популистичка и не поддржува рамноправен културен развој во Република Македонија како на локално ниво така и во однос на етничката застапаност на ...