TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Финишира реконструкцијата на градинката „13-ти Ноември“ во Центар

Скопје инфо - 29.06.2016

Во тек е поставувањето на ентериерот на занималните, тоалетите, административните простории, влезниот хол и оспособување на објектот за пристап на лица со посебни потреби. Овие активности се во рамките на третата фаза од реконструкцијата на ...

Привршува реконструкцијата на градинката „13-ти Ноември“ ГАЛЕРИЈА

+инфо - 29.06.2016

Се оспособуваат занимални, тоалети, влезен хол, административните простории и се прави влез за лица со посебни потреби. Во тек е третата и завршна фаза од реконструкцијата на градинката „13-ти Ноември“.

Привршува целосната реконструкција на градинката „13 Ноември“

Порта 3 - 29.06.2016

Во тек е третата и завршна фаза од реконструкцијата на градинката „13 Ноември“. Со ова, по 40-ина години, во Центар се добива нов објект за згрижување и воспитување на деца, бидејќи од стариот останаа само sидовите и столбовите.

Општина Центар: Привршува целосната реконструкција на градинката “13-ти Ноември“

Либертас - 29.06.2016

Во тек е третата и завршна фаза од реконструкцијата на градинката “13-ти Ноември“. Со ова, по 40-тина години, во Центар се добива нов објект за згрижување и воспитување на деца, бидејќи од стариот останаа само sидовите и столбовите, соопштуваат од ...

Привршува целосната реконструкција на градинката „13 Ноември“(ФОТО)

МКД - 29.06.2016

Во тек е третата и завршна фаза од реконструкцијата на градинката „13 Ноември". Со ова, по 40-тина години, во Центар се добива нов објект за згрижување и воспитување на деца, бидејќи од стариот останаа само sидовите и столбовите, велат од општина ...

Општина Центар: Привршува целосната реконструкција на градинката “13-ти Ноември“

Репортер - 29.06.2016

тек е третата и завршна фаза од реконструкцијата на градинката “13-ти Ноември“. Со ова, по 40-тина години, во Центар се добива нов објект за згрижување и воспитување на деца, бидејќи од стариот останаа само sидовите и столбовите, соопштуваат од ...

Привршува целосната реконструкција на градинката “13-ти Ноември“

А1 On - 29.06.2016

Во тек е третата и завршна фаза од реконструкцијата на градинката “13-ти Ноември“. Со ова, по 40-тина години, во Центар се добива нов објект за згрижување и воспитување на деца, бидејќи од стариот останаа само sидовите и столбовите.

Во завршна фаза реконструкцијата на градинката "13 Ноември"

Вечер Прес - 29.06.2016

Во тек е третата и завршна фаза од реконструкцијата на градинката "13 Ноември" Со ова, по 40-ина години, во Центар се добива нов објект за згрижување и воспитување на деца, бидејќи од стариот останаа само сидовите и столбовите.