TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Косово:Разрешување заради коментар за НАТО

Призма - 25.03.2019

Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај, ја смени денеска заменичката на министерот за правда, Весна Микиќ, поради нејзиниот коментар, објавен на Фејсбук, по повод 20-годишнината од почетокот на бомбардирањето на НАТО на Југославија, дека НАТО извршил ...

Харадинај разреши заменик-министерка по нејзините коментари за интервенцијата на НАТО

Р.С.Европа - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши заменик-министерката за правда, откако таа нападите на НАТО против поранешна Југославија во 1999 ги нарече „планиран геноцид“. Хадинај ја разреши Весна Микиќ, со образложение дека во неговата влада, како ...

Харадинај ја разреши заменик министерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите”

24Инфо - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши денеска заменик министерката за правда Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и ...

Рамуш Харадинај ја разреши министерката Србинка по коментарите за НАТО-бомбардирањето

Фактор - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај денес ја разреши заменик-министерката за правда, Весна Микиќ, која инаку на оваа функција доаѓа од Српска листа. Истата вчера изјави дека бомбашките напади на НАТО биле геноцид против српската држава и народ.

Разрешена заменик министерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите“

+инфо - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај денеска ја разреши заменик министерката за правда Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и ...

Харадинај ја разреши заменик министерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите“

Н.Македонија - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши денеска заменик министерката за правда Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и ...

Харадинај ја разреши заменик министерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите“

Локално - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши денеска заменик министерката за правда Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и ...

Харадинај ја разреши заменик министерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите“

А1 On - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши денеска заменик министерката за правда Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и ...

Харадинај ја разреши заменик министерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите“

Сител - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши денеска заменик министерката за правда Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и ...

Харадинај ја разреши заменик министерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите“

MakPress - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши денеска заменик министерката за правда Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и ...

Харадинај ја разреши заменик министерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите“

Независен - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши денеска заменик министерката за правда Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и ...

Харадинај ја разреши заменик министерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите”

CivilMedia - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши заменик министерката за правда, Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и народ“.

Харадинај ја разреши заменик министерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите“

1tv - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши денеска заменик министерката за правда Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и ...

Харадинај ја разреши заменик министерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите“

Опсервер - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши денеска заменик министерката за правда Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и ...

Oтказ за министерката инистерката која интервенцијата на НАТО ја нарече „геноцид врз Србите“

Република - 25.03.2019

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ја разреши денеска заменик министерката за правда Весна Микиќ, која вчера, на 20-годишнината од почетокот на нападите на НАТО против тогашна СР Југославија, ја нарече таа интервенција „геноцид врз српската држава и ...