TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се расправа за дополнетиот предлог за ребаланс на Буџетот каде проекција за раст на БДП е 2,8 проценти

Вечер - 09.11.2018

Во Собранието на Република Македонија денеска почна расправата за Дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот за годинава, во второ читање. Ребалансот се заснова на проекција за раст на реалниот БДП од 2,8 проценти во 2018 година, а ...

Собранието расправа за Дополнетиот предлог за ребаланс на Буџетот

А1 On - 09.11.2018

Во Собранието на Република Македонија денеска почна расправата за Дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот за годинава, во второ читање. Ребалансот се заснова на проекција за раст на реалниот БДП од 2,8 проценти во 2018 година, а ...

Собраниска расправа за дополнетиот предлог за ребаланс на Буџетот

Нова ТВ - 09.11.2018

Во Собранието на Република Македонија денеска почна расправата за Дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот за годинава, во второ читање. Ребалансот се заснова на проекција за раст на реалниот БДП од 2,8 проценти во 2018 година, а ...

Собранието расправа за Дополнетиот предлог за ребаланс на Буџетот

Локално - 09.11.2018

Во Собранието на Република Македонија денеска почна расправата за Дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот за годинава, во второ читање. Ребалансот се заснова на проекција за раст на реалниот БДП од 2,8 проценти во 2018 година, а ...

Собранието расправа за Дополнетиот предлог за ребаланс на Буџетот

24Инфо - 09.11.2018

Собранието расправа за Дополнетиот предлог за ребаланс на Буџетот Во Собранието на Република Македонија денеска почна расправата за Дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот за годинава, во второ читање.

Собранието расправа за Дополнетиот предлог за ребаланс на Буџетот

Press24 - 09.11.2018

Во Собранието на Република Македонија денеска почна расправата за Дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот за годинава, во второ читање. Ребалансот се заснова на проекција за раст на реалниот БДП од 2,8 проценти во 2018 година, а ...

Собранието расправа за ребалансот на буџетот

+инфо - 09.11.2018

Ребалансот се заснова на проекција за раст на реалниот БДП од 2,8 отсто во 2018 година, а буџетскиот дефицит е непроменет и изнесува 2,7 отсто од БДП. Во Собранието денеска почна расправата за Дополнетиот предлог за изменување и дополнување на ...

Собранието расправа за Дополнетиот предлог за ребаланс на Буџетот

Сител - 09.11.2018

Во Собранието на Република Македонија денеска почна расправата за Дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот за годинава, во второ читање. Ребалансот се заснова на проекција за раст на реалниот БДП од 2,8 проценти во 2018 година, а ...

Собранието расправа за Дополнетиот предлог за ребаланс на Буџетот

MTM - 09.11.2018

Во Собранието на Република Македонија денеска почна расправата за Дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот за годинава, во второ читање. Ребалансот се заснова на проекција за раст на реалниот БДП од 2,8 проценти во 2018 година, а ...

Продолжува собраниската расправа за ребалансот на Буџетот

Сител - 10.11.2018

– Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање. Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена.

Продолжува собраниската расправа за ребалансот на Буџетот

А1 On - 10.11.2018

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање. Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена.

Продолжува собраниската расправа за ребалансот на Буџетот

Локално - 10.11.2018

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање. Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена.

Продолжува собраниската расправа за ребалансот на Буџетот

24Инфо - 10.11.2018

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање. Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена.

Продолжува собраниската расправа за ребалансот на Буџетот

Н.Македонија - 10.11.2018

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање. Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена.

Во Собранието продолжува расправата за ребалансот на Буџетот

МКД - 10.11.2018

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање. Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена.

Продолжува собраниската расправа за ребалансот на Буџетот

24 Вести - 10.11.2018

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање. Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена.

Продолжува собраниската расправа за ребалансот на Буџетот

Курир - 10.11.2018

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање. Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена.

Пратениците ја продолжуваат расправата за ребалансот на Буџетот

+инфо - 10.11.2018

Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена. Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање.

Продолжува собраниската расправа за ребалансот на Буџетот

Press24 - 10.11.2018

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање. Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена.

Саботна расправа за ребалансирање на државната каса

Алфа - 10.11.2018

Продолжение на расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање, во Собранието. Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена.

Продолжува расправата за ребаланс на Буџетот

ТВ21 - 10.11.2018

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска треба да ја продолжи расправата по предложениот ребаланс на Буџетот. Членовите на Комисијата четврти ден ќе расправаат за ребалансот на Буџетот.

Продолжува собраниската расправа за ребалансот на Буџетот

Вечер - 10.11.2018

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот, во второ читање. Расправата почна вчера, а согласно собранискиот Деловник, може да трае најмногу три дена.