TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џиновско јапонско грозје се продава по цена од 10.000 долари за килограм

Денешен - 25.10.2021

Црвено грозје, со зрна големи колку топчињата за пинг-понг, како што пишува „Лукс лајф“ ( Lux life ) – „полни со вкусни сокови кои пукаат во Вашата уста“, и кои можат да тежат до 20 грама, може да вреди и до 10.000 долари за килограм.

Јапонско грозје од 10.000 долари

Курир - 25.10.2021

Црвено грозје, со зрна големи колку топчињата за пинг-понг, како што пишува „Лукс лајф“ (Lux life) – „полни со вкусни сокови кои пукаат во Вашата уста“, и кои можат да тежат до 20 грама, може да вреди и до 10.000 долари за килограм.

ГРОЗЈЕ ЛИ Е ЗЛАТО ЛИ Е? Ова грозје чини 10 илјади долари за килограм, 470 – за едно зрно

+инфо - 25.10.2021

Да, не се шегуваме. Ова е некое грозје за кое се вели дека е толку вкусно што само едно зрно ќе ве одведе до рајските порти, а неговото консумирање може да биде искуство за цел живот. Јапонците го нарекуваат ова грозје „Ruby Roman“ (Руби Роман) ...

Јапонско грозје од 10.000 долари

Бриф - 25.10.2021

Црвено грозје, со зрна големи колку топчињата за пинг-понг, како што пишува „Лукс лајф“ ( Lux life ) – „полни со вкусни сокови кои пукаат во Вашата уста“, и кои можат да тежат до 20 грама, може да вреди и до 10.000 долари за килограм.

Јапонско грозје од 10.000 долари

Опсервер - 25.10.2021

– Црвено грозје, со зрна големи колку топчињата за пинг-понг, како што пишува „Лукс лајф“ ( Lux life ) – „полни со вкусни сокови кои пукаат во Вашата уста“, и кои можат да тежат до 20 грама, може да вреди и до 10.000 долари за килограм.

Јапонско грозје од 10.000 долари

Zoom - 25.10.2021

Црвено грозје, со зрна големи колку топчињата за пинг-понг, како што пишува „Лукс лајф“ (Lux life) – „полни со вкусни сокови кои пукаат во Вашата уста“, и кои можат да тежат до 20 грама, може да вреди и до 10.000 долари за килограм.

Јапонско грозје од 10.000 долари

Пулс24 - 25.10.2021

Црвено грозје, со зрна големи колку топчињата за пинг-понг, како што пишува „Лукс лајф“ (Lux life) – „полни со вкусни сокови кои пукаат во Вашата уста“, и кои можат да тежат до 20 грама, може да вреди и до 10.000 долари за килограм.

Јапонско грозје од 10.000 долари

Вечер Прес - 25.10.2021

Црвено грозје, со зрна големи колку топчињата за пинг-понг, како што пишува „Лукс лајф“ ( Lux life ) – „полни со вкусни сокови кои пукаат во Вашата уста“, и кои можат да тежат до 20 грама, може да вреди и до 10.000 долари за килограм.

Јапонско грозје од 10.000 долари

MakPress - 25.10.2021

Црвено грозје, со зрна големи колку топчињата за пинг-понг, како што пишува „Лукс лајф“ (Lux life) – „полни со вкусни сокови кои пукаат во Вашата уста“, и кои можат да тежат до 20 грама, може да вреди и до 10.000 долари за килограм.