TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Украдено оружје од воената база Пашалиман

А1 On - 11.01.2019

Во албанската воена база Пашалиман, кај Валона, од магацин се украдени повеќе парчиња оружје и гранати. – Настан без преседан се случил на југот во земјата. Во воената база Пашалиман украдено е оружје од различен вид, како и гранати.

Украдено оружје од воената база Пашалиман

Локално - 11.01.2019

Во албанската воена база Пашалиман, кај Валона, од магацин се украдени повеќе парчиња оружје и гранати. – Настан без преседан се случил на југот во земјата. Во воената база Пашалиман украдено е оружје од различен вид, како и гранати.

Украдено оружје од воената база Пашалиман

Опсервер - 11.01.2019

Во албанската воена база Пашалиман, кај Валона, од магацин се украдени повеќе парчиња оружје и гранати. – Настан без преседан се случил на југот во земјата. Во воената база Пашалиман украдено е оружје од различен вид, како и гранати.