TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фрчкоски визитинг професор на руска академија

Република - 13.06.2018

Проф.д-р Љубомир Фрчкоски во период од 15 мај до 3 јуни 2018 година во својство на визитинг професор на РАНЕПА, Руска Претседателска Академија за Национална економија и Јавна администрација во Москва, Руска Федерација одржува серија ...

Двојната игра излегува на виделина- Фрчкоски професор на Академијата на Владимир Путин

Курир - 13.06.2018

Двојната игра излегува на виделина, имено професорот Љубомир Фрчкоски бил визитинг професор на Академијата на Владимир Путин. Проф.д-р Љубомир Фрчкоски во период од 15 мај до 3 јуни 2018 година бил во својство на визитинг професор на РАНЕПА, Руска ...