TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода жителите на улицата „Партизански пат бб“

МКД - 14.08.2019

Поради дефект без вода ќе бидат жителите на улица „Партизански пат бб“ и улица „Илија Ристевски“. „Ве известуваме дека на ден 14.08.2019 година поради учичен дефект на улица „Партизански пат бб“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ...

Без вода жителите на улицата „Партизански пат бб“

Скопје инфо - 14.08.2019

Поради дефект без вода ќе бидат жителите на улица „Партизански пат бб“ и улица „Илија Ристевски“. „Ве известуваме дека на ден 14.08.2019 година поради учичен дефект на улица „Партизански пат бб“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ...