TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гутереш: Мора да избегнеме нова студена војна, би била поопасна од минатата (ВИДЕО)

Канал5 - 23.09.2021

Генералниот секретар на ОН Антонио Гутереш предупреди на потенцијална нова студена војна меѓу Кина и Соединетите држави и побара од земјите да го поправат својот „целосно нефункционален“ однос.

Гутереш: Мора да избегнеме нова студена војна, би била поопасна од претходната (ВИДЕО)

МКД - 23.09.2021

Генералниот секретар на ОН Антонио Гутереш предупреди на потенцијална нова студена војна меѓу Кина и САД и побара од овие земји да го поправат својот „целосно дисфункционален" однос. „Односот меѓу Кина и САД денес е целосно дисфункционален.

Гутереш предупреди на потенцијална нова студена војна помеѓу Кина и САД

Н.Македонија - 23.09.2021

Генералниот секретар на Обединетите Нации, Антонио Гутереш, предупреди на потенцијална нова студена војна помеѓу Кина и Соединетите држави и побара од земјите да го поправат својот целосно нефункционален однос.

Гутереш предупреди на потенцијална нова студена војна помеѓу Кина и САД: „Мора да ја избегнеме“

Press24 - 23.09.2021

Генералниот секретар на Обединетите нации, Антонио Гутереш, предупреди на потенцијална нова студена војна помеѓу Кина и Соединетите Американски Држави и побара од земјите да го поправат својот целосно нефункционален однос.

Гутереш предупреди на потенцијална нова студена војна помеѓу Кина и САД: „Мора да ја избегнеме“

24Инфо - 23.09.2021

Генералниот секретар на Обединетите нации, Антонио Гутереш, предупреди на потенцијална нова студена војна помеѓу Кина и Соединетите Американски Држави и побара од земјите да го поправат својот целосно нефункционален однос.

Гутереш предупреди на потенцијална нова студена војна помеѓу Кина и САД: „Мора да ја избегнеме“

Точка - 23.09.2021

Генералниот секретар на Обединетите нации, Антонио Гутереш, предупреди на потенцијална нова студена војна помеѓу Кина и Соединетите Американски Држави и побара од земјите да го поправат својот целосно нефункционален однос.

Гутереш предупреди на потенцијална нова студена војна помеѓу Кина и САД: „Мора да ја избегнеме“

MTM - 23.09.2021

Генералниот секретар на Обединетите нации, Антонио Гутереш, предупреди на потенцијална нова студена војна помеѓу Кина и Соединетите Американски Држави и побара од земјите да го поправат својот целосно нефункционален однос.