TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се реконструира Офицерскиот Дом во Битола.

Cooltura - 13.01.2018

Министерот Алаѓозовски оствари работни средби со раководства на институции од културата во Битола и Ресен, на кои беше информиран за активностите и реализацијата на програмите од нивна надлежност.

Ќе се реконструира Офицерскиот дом во Битола

Тера - 12.01.2018

-Со градоначалничката на Општина Битола разговаравме за понатамошниот план за реализација на реконструкцијата и обновата на Офицерскиот Дом Битола. Како што знаете Владата на РМ со одлука обезбеди почетни 10 милиони денари на отпочнување за работите ...

Обновен објектот на граничната полиција во Гевгелија

24 Вести - 11.01.2018

Со 3,5 милиони денари од буџетот на министерството за внатрешни работи е обновен објектот на полициската станица за гранични проверки и граничен надзор во ...

Обновена полициската зграда на железничкиот премин „Богородица“

+инфо - 11.01.2018

Во буџетот на МВР за 2018 година одвоени се 30.000.000 денари со кои ќе бидат уредени и реконструирани полициските станици во државата. Предмет: Соопштение Реконструиран Железничкиот граничен премин Гевгелија Завршена е реконструкцијата на објектот ...

Обновен објектот на граничната полиција во Гевгелија

Сител - 11.01.2018

Со 3,5 милиони денари од буџетот на Министерството за внатрешни работи е обновен објектот на Полициската станица за гранични проверки и граничен надзор во Гевгелија. Реконструираниот објект на површина од 1.500 метри квадратни, кој денеска беше ...

10 милиони денари за реконструкција на Офицерскиот дом во Битола

Шеталиште - 13.01.2018

-Со градоначалничката на Општина Битола разговаравме за понатамошниот план за реализација на реконструкцијата и обновата на Офицерскиот Дом Битола. Како што знаете Владата на РМ со одлука обезбеди почетни 10 милиони денари за отпочнување за работите ...

Со 3,5 милиони денари реконструиран Железничкиот граничен премин Гевгелија

Фактор - 11.01.2018

Задоволство ми е што сме денеска овде на завршувањето на реконструкцијата на објектот на Железничкиот граничен премин во Гевгелија, како дел од проектот за подобрување на условите за работа на полициските службеници, рече министерот за внатрешни ...

Обновен објектот на граничната полиција во Гевгелија...

Н.Македонија - 11.01.2018

Обновен објектот на граничната полиција во Гевгелија Со 3,5 милиони денари од буџетот на Министерството за внатрешни работи е обновен објектот на Полициската станица за гранични проверки и граничен надзор во Гевгелија.

ВИДЕО: Обновен објектот на граничната полиција во Гевгелија

А1 On - 11.01.2018

Задоволство ми е што сме денеска овде на завршувањето на реконструкцијата на објектот на Железничкиот граничен премин во Гевгелија, како дел од проектот за подобрување на условите за работа на полициските службеници, рече министерот за внатрешни ...

Реконструиран железничкиот граничен премин во Гевгелија

Вечер - 11.01.2018

Како дел од проектот за подобрување на условите за работа на полициските службеници, целосно е завршена реконструкцијата на објектот на Железничкиот граничен премин во Гевгелија. Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, по денешната посета ...

(Видео) Реконструиран железничкиот граничен премин во Гевгелија

Макфакс - 11.01.2018

Како дел од проектот за подобрување на условите за работа на полициските службеници, целосно е завршена реконструкцијата на објектот на Железничкиот граничен премин во Гевгелија. Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, по денешната посета ...

Обновен објектот на граничната полиција во Гевгелија

Локално - 11.01.2018

Задоволство ми е што сме денеска овде на завршувањето на реконструкцијата на објектот на Железничкиот граничен премин во Гевгелија, како дел од проектот за подобрување на условите за работа на полициските службеници, рече министерот за внатрешни ...

Реконструиран железничкиот граничен премин Гевгелија (ВИДЕО)

МКД - 11.01.2018

Задоволство ми е што сме денеска овде на завршувањето на реконструкцијата на објектот на Железничкиот граничен премин во Гевгелија, како дел од проектот за подобрување на условите за работа на полициските службеници, рече министерот за внатрешни ...

Завршена реконструкцијата на објектот на Железничкиот граничен премин во Гевгелија

Денар - 11.01.2018

Како дел од проектот за подобрување на условите за работа на полициските службеници, целосно е завршена реконструкцијата на објектот на Железничкиот граничен премин во Гевгелија. Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, по денешната посета ...

(Видео) Реконструиран железничкиот граничен премин во Гевгелија

Sky - 11.01.2018

Како дел од проектот за подобрување на условите за работа на полициските службеници, целосно е завршена реконструкцијата на објектот на Железничкиот граничен премин во Гевгелија. Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, по денешната посета ...