TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ГРЦИТЕ ВО ДИЛЕМА: Самозаштита или карантин?

Фактор - 24.09.2020

Грчката власт е во дилема што повеќе ќе помогне во борба со коронавирусот, дали самозаштита или карантин. Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис вели дека го бираат првото. „Ќе кажам отворено. Дилемата е самозаштита или карантин.

Мицотакис во дилема за мерка против ковид-19: Самозаштита или карантин

Слободен Печат - 24.09.2020

Дилемата самозаштита или карантин ја постави грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис во неговата нова телевизиска порака до граѓаните во која говореше за ситуацијата со коронавиусот во Грција, за потребата од почитување на мерките, ставајќи акцент на ...

Мицотакис: Дилемата е самозаштита или карантин

Либертас - 24.09.2020

Дилемата самозаштита или карантин ја постави грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис во неговата нова телевизиска порака до граѓаните во која говореше за ситуацијата со коронавиусот во Грција, за потребата да се почитуват мерките, ставајќи го акцентот на ...

Мицотакис попладнево со видео порака до граѓаните за коронавирусот, целосен карантин не е на опција

Курир - 24.09.2020

Се наоѓаме во клучна фаза во справувањето со пандемијата, Грција има подобра епидемиолошка слика од многу други земји, бројот на новите случаи иако е висок, сепак се стабилизиран, објасни портпарлот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот ...

Мицотакис со видео-порака до граѓаните: Целосен карантин не е опција

Слободен Печат - 24.09.2020

Се наоѓаме во клучна фаза во справувањето со пандемијата, Грција има подобра епидемиолошка слика од многу други земји, бројот на новите случаи иако е висок, сепак се стабилизиран, објасни портпарлот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот ...

Мицотакис ќе ги извести граѓаните дека целосен карантин не е на опција во борбата со коронавирусот

24Инфо - 24.09.2020

Се наоѓаме во клучна фаза во справувањето со пандемијата, Грција има подобра епидемиолошка слика од многу други земји, бројот на новите случаи иако е висок, сепак се стабилизиран, објасни портпарлот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот ...

Грција: За Владата, нов целосен карантин не е опција

А1 On - 24.09.2020

„Се наоѓаме во клучна фаза во справувањето со пандемијата, Грција има подобра епидемиолошка слика од многу други земји, бројот на новите случаи иако е висок, сепак се стабилизиран,“ објасни портпарлот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот ...

Мицотакис попладнево со видео порака до граѓаните за коронавирусот, целосен карантин не е на опција

MakPress - 24.09.2020

Се наоѓаме во клучна фаза во справувањето со пандемијата, Грција има подобра епидемиолошка слика од многу други земји, бројот на новите случаи иако е висок, сепак се стабилизиран, објасни портпарлот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот ...

Мицотакис попладнево со видео порака до граѓаните за коронавирусот, целосен карантин не е на опција

Опсервер - 24.09.2020

Се наоѓаме во клучна фаза во справувањето со пандемијата, Грција има подобра епидемиолошка слика од многу други земји, бројот на новите случаи иако е висок, сепак се стабилизиран, објасни портпарлот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот ...

Мицотакис попладнево со видео порака до граѓаните за коронавирусот, целосен карантин не е на опција

Вечер Прес - 24.09.2020

Се наоѓаме во клучна фаза во справувањето со пандемијата, Грција има подобра епидемиолошка слика од многу други земји, бројот на новите случаи иако е висок, сепак се стабилизиран, објасни портпарлот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот ...

Мицотакис попладнево со порака до граѓаните за коронавирусот, целосен карантин не е на опција

Алфа - 24.09.2020

Се наоѓаме во клучна фаза во справувањето со пандемијата, Грција има подобра епидемиолошка слика од многу други земји, бројот на новите случаи иако е висок, сепак се стабилизиран, објасни портпарлот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот ...

Мицотакис ги стави пред дилема Грците: Самоизолација или карантин

+инфо - 24.09.2020

Во речиси десет минутната порака до граѓаните, Мицотакис говореше и за здравствениот систем, истакна дека е зголемен бројот на кревети на Одделите за интензивна нега, од 557 на речиси 1.000, вработени се околу 6.200 нови болничари и лекари, зголемен ...

Мицотакис: Дилемата е самозаштита или карантин

Вечер Прес - 24.09.2020

Дилемата самозаштита или карантин ја постави грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис во неговата нова телевизиска порака до граѓаните во која говореше за ситуацијата со коронавиусот во Грција, за потребата да се почитуват мерките, ставајќи го акцентот на ...

Мицотакис: Дилемата е самозаштита или карантин

Опсервер - 24.09.2020

Дилемата самозаштита или карантин ја постави грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис во неговата нова телевизиска порака до граѓаните во која говореше за ситуацијата со коронавиусот во Грција, за потребата да се почитуват мерките, ставајќи го акцентот на ...

Мицотакис: Дилемата е самозаштита или карантин

24Инфо - 24.09.2020

Дилемата самозаштита или карантин ја постави грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис во неговата нова телевизиска порака до граѓаните во која говореше за ситуацијата со коронавиусот во Грција, за потребата да се почитуват мерките, ставајќи го акцентот на ...

Грчкиот премиер повикува на употреба на маски, за да се избегне карантин

Република - 24.09.2020

Дилемата самозаштита или карантин ја постави грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис во неговата нова телевизиска порака до граѓаните во која говореше за ситуацијата со коронавиусот во Грција, за потребата да се почитуват мерките, ставајќи го акцентот на ...

Мицотакис: Маската е вакцина, додека не дојде вакцината

А1 On - 24.09.2020

Дилемата „самозаштита или карантин“ ја постави грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис во неговата нова телевизиска порака до граѓаните во која говореше за ситуацијата со коронавиусот во Грција, за потребата да се почитуваат мерките, ставајќи го акцентот ...

Мицотакис: Да се почитуваат мерките за самозаштита, ЗА ДА НЕ СЕ ЗАТВОРАМЕ ПОВТОРНО ВО КАРАНТИН

Вечер - 24.09.2020

Дилемата самозаштита или карантин ја постави грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис во неговата нова телевизиска порака до граѓаните во која говореше за ситуацијата со коронавиусот во Грција, за потребата да се почитуват мерките, ставајќи го акцентот на ...

Грчка дилема: Самозаштита или карантин?

Нетпрес - 24.09.2020

Грчката власт е во дилема што повеќе ќе помогне во борба со коронавирусот, дали самозаштита или карантин. Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис вели дека го бираат првото. „Ќе кажам отворено. Дилемата е самозаштита или карантин.

Мицотакис: Дилемата е самозаштита или карантин

MakPress - 24.09.2020

Дилемата самозаштита или карантин ја постави грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис во неговата нова телевизиска порака до граѓаните во која говореше за ситуацијата со коронавиусот во Грција, за потребата да се почитуват мерките, ставајќи го акцентот на ...