TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Научниците се вчудовидени: Пандемијата не го забави само животот на земјата, го забави движењето и на самата планета!

Слободен Печат - 04.04.2020

Пандемијата на коронавирусот влијае на животот на луѓето не само во здравствен, социјален и економски поглед. Светот застана, но застана и Земјата. Според најновите информации, планетата исто така позабавено се мрда од вообичаено.

Пандемијата на коронавирусот го направи светот потивок, па земјата помалку вибрира

Сакам да кажам - 04.04.2020

Некогаш преполните улици сега се празни. Сообраќајот е сведен на минимум и сѐ помалку и помалку луѓе се движат наоколу. Глобалните мерки за спречување на ширењето на коронавирусот го направија светот потивок и тоа го забележуваат и научници.

Земјата вибрира поинаку поради пандемијата и карантинот

Факултети - 04.04.2020

Во текот на последниов месец, поради пандемијата на коронавирусот, сведоци сме на историски промени во секојдневниот начин на живот на многу Европејци. Голем број градови се во своевиден карантин, запрен е јавниот сообраќај, а работат само аптеките ...