TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТОГАЛЕРИЈА: „Херојското доба на Хистрите“ – нова изложба во Археолошкиот музеј на Македонија

Н.Македонија - 23.05.2024

Изложбата „Херојското доба на Хистрите“ денеска во 14 часот беше отворена во Археолошкиот музеј во Скопје. Претходно, во 12 часот, предвање на тема „Патувањето низ земјата на Хистрите“ одржи авторката на изложбата, проф.

„Херојското доба на Хистрите“ – нова изложба во Археолошкиот музеј

Умно - 23.05.2024

Изложбата „Херојското доба на Хистрите“ на авторот проф. д-р Мартина Блечир Кавур ќе биде отворена денеска во 14 часот во Археолошкиот музеј на Македонија во Скопје. Изложбата се реализира во соработка со Археолошкиот музеј на Истра во Пула и ќе ...

„Херојското доба на Хистрите“ – нова изложба во Археолошкиот музеј

Трн - 24.05.2024

Изложбата „Херојското доба на Хистрите“ се отвори вчера во Археолошкиот музеј во Скопје. Претходно, во 12 часот, беше одржано предавање на тема „Патувањето низ земјата на Хистрите“ од авторката на изложбата, проф.

„Херојското доба на Хистрите“ – нова изложба во Археолошкиот музеј

Пулс24 - 24.05.2024

Изложбата „Херојското доба на Хистрите“ се отвори вчера во Археолошкиот музеј во Скопје. Претходно, во 12 часот, беше одржано предавање на тема „Патувањето низ земјата на Хистрите“ од авторката на изложбата, проф.