TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Костовски: Смилевски ги изложи Бутелчани на опасност

Курир - 01.06.2020

Велимир Смилевски и Славјанка Петровска се во изолација, практично врвот на СДС Бутел е во излолација а само пред два дена оркестрирано не нападнаа дека ние од ВМРО Бутел не ги почитуваме препораките.

Смилевски: Во општина Бутел нема драстично зголемен број на заразени, максимално се почитуваат мерките (ВИДЕО)

Слободен Печат - 01.06.2020

Преземаме мерки какви што беа преземени на почетокот од кризата. Во општина Бутел немаме драстично зголемен број на заразени и се надевам дека проблем нема да има, изјави за „Утрински брифинг“ на „Слободна ТВ“, градоначалникот на Бутел, Велимир ...

Костовски: Смилевски ги изложи Бутелчани на опасност

Нетпрес - 01.06.2020

Велимир Смилевски и Славјанка Петровска се во изолација, практично врвот на СДС Бутел е во излолација а само пред два дена оркестрирано не нападнаа дека ние од ВМРО Бутел не ги почитуваме препораките.