TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за 15 јануари: Овенот и бикот да избегнуваат расправии, а ракот ќе ужива со партнерот

Репортер - 15.01.2022

ОВЕН Ви одземаат енергија сите ситуации кои не одговараат на вашиот карактер, кога ќе слушнете кавги и расправии вие само сакате да побегнете и да се оддалечите од тоа. Не сакате да бидете дел од расправата, но не смеете да дозволите другите да ве ...

Дневен хороскоп за сабота (15.01.2022)

ТВ21 - 15.01.2022

Овен Сите ситуации кои не одговараат на вашиот карактер ви ја одземаат енергијата, секогаш кога луѓето се караат и расправаат, вие само сакате да побегнете и да побегнете од тоа. Не сакате да бидете дел од дебатата, но не смеете да дозволите другите ...

Дневен хороскоп за сабота (15.01.2022)

4NEWS - 15.01.2022

Овен Сите ситуации кои не одговараат на вашиот карактер ви ја одземаат енергијата, секогаш кога луѓето се караат и расправаат, вие само сакате да побегнете и да побегнете од тоа. Не сакате да бидете дел од дебатата, но не смеете да дозволите другите ...

Хороскоп за сабота, 15 јануари

Кумановски м. - 15.01.2022

Овен Сите ситуации кои не одговараат на вашиот карактер ви ја одземаат енергијата, секогаш кога луѓето се караат и расправаат, вие само сакате да побегнете и да побегнете од тоа. Не сакате да бидете дел од дебатата, но не смеете да дозволите другите ...

Дневен хороскоп за сабота, 15-ти јануари 2022-ра

Нетпрес - 15.01.2022

ОВЕН Сите ситуации кои не одговараат на вашиот карактер ви ја одземаат енергијата, секогаш кога луѓето се караат и расправаат, вие само сакате да побегнете и да побегнете од тоа. Не сакате да бидете дел од дебатата, но не смеете да дозволите другите ...

Дневен хороскоп за сабота 15.01.2022

Zoom - 15.01.2022

Овен Сите ситуации кои не одговараат на вашиот карактер ви ја одземаат енергијата, секогаш кога луѓето се караат и расправаат, вие само сакате да побегнете и да побегнете од тоа. Не сакате да бидете дел од дебатата, но не смеете да дозволите другите ...

Дневен хороскоп: Еден знак да внимава на здравствената состојба

Press24 - 15.01.2022

Овен Сите ситуации кои не одговараат на вашиот карактер ви ја одземаат енергијата, секогаш кога луѓето се караат и расправаат, вие само сакате да побегнете и да побегнете од тоа. Не сакате да бидете дел од дебатата, но не смеете да дозволите другите ...

Дневен хороскоп: Сабота – 15. јануари 2022 година

Вистина.мк - 15.01.2022

Овен Сите ситуации кои не одговараат на вашиот карактер ви ја одземаат енергијата, секогаш кога луѓето се караат и расправаат, вие само сакате да побегнете и да побегнете од тоа. Не сакате да бидете дел од дебатата, но не смеете да дозволите другите ...