TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода дел од корисниците на Трета македонска бригада“

Курир - 15.05.2024

Поради уличен дефект, без вода пд 12:30 часот се корисниците на дел од улица „Трета македонска бригада“, од бр.2 до бр.118, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на ...

Поради дефект со намален притисок на вода корисниците од Волково

Канал5 - 15.05.2024

Поради уличен дефект од Ф - 100мм на ул. „Борис Бојаџиски“ 47 во населба Ѓорче Петров, со намален притисок на вода ќе останат корисниците од Волково. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје - на отстранување на дефектот ќе се ...

Волково денеска со намален притисок на водата

Скопје инфо - 15.05.2024

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен дефект од Ф100мм на ул. Борис Бојаџиски 47 во населба Ѓорче Петров, со намален притисок ќе останат корисниците од Волково.

Со намален притисок на вода корисниците од Волково

Курир - 15.05.2024

Поради уличен дефект од Ф – 100мм на ул. „Борис Бојаџиски“ 47 во населба Ѓорче Петров, со намален притисок на вода ќе останат корисниците од Волково. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје – на отстранување на дефектот ќе се ...

Намален притисок на вода во Волково

24Инфо - 15.05.2024

Поради уличен дефект од Ф – 100мм на ул. „Борис Бојаџиски“ 47 во населба Ѓорче Петров, со намален притисок на вода ќе останат корисниците од Волково. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје – на отстранување на дефектот се работи ...

Без вода дел од граѓаните на „Трета македонска бригада“

24Инфо - 15.05.2024

Поради уличен дефект, без вода од 12:30 часот се корисниците на дел од улица „Трета македонска бригада“, од бр.2 до бр.118, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на ...