TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

79 санкции за брзо возење во битолскиот и прилепскиот регион

Тера - 18.04.2021

Во текот на вчерашниот ден Секторот за внатрешни работи Битола спроведе акциска контрола за санкционирање на возачите кои возат со брзина поголема од максимално дозволената, при што превземени се 79 мерки, од кои 36 на битолското и 43 на поширокото ...

79 санкции за брзо возење на подрачјето на СВР Битола

MakPress - 18.04.2021

Во текот на вчерашниот ден Секторот за внатрешни работи Битола спроведе акциска контрола за санкционирање на возачите кои возат со брзина поголема од максимално дозволената, при што превземени се 79 мерки, од кои 36 на битолското и 43 на поширокото ...

160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

Слободен Печат - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.4) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, ...

Во Скопје 160 сообраќајни прекршоци, 77 за брзо возење

Сител - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.04) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, ...

Само во главниот град вчера голем број на казни – еве што полицијата нема да толерира доколку ве сопре со автомобил

Курир - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.04) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, ...

160 сообраќајни прекршоци во Скопје

Скопје инфо - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.04) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, ...

160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

Точка - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, девет ...

Скопје вчера беше писта за брзо возење

Скопско Ехо - 18.04.2021

Бројни прекршоци за брзо возење санкционирала полицијата во контролата кои вчера ги направила на скопските сообраќајници. -На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, соопшти ...

160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

Локално - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.04) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, ...

Половина од казните напишани за брзо возење во Скопје

МКД - 18.04.2021

Сообраќајната полиција во текот на вчерашниот ден на територијата на град Скопје изрече вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, девет санкции за возење без возачка дозвола, две за недавање првенство на минување на ...

МВР: Шеесет сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

Мета - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи информира дека во текот на вчерашниот ден, 17 април, продолжија засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои 77 за возење со повеќе од ...

Изречени 160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

Нетпрес - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.4) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, ...

160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

Press24 - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, девет ...

160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

24Инфо - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, девет ...

Во Скопје вчера изречени 160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

Опсервер - 18.04.2021

– На територијата на град Скопје, во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, девет санкции за возење без возачка дозвола, две за недавање првенство на минување на пешаци.

Во Скопје 160 сообраќајни прекршоци, 77 за брзо возење

24 Вести - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.04) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, ...

Само во Скопје вчера голем број на казни: Еве што полицијата нема да толерира доколку ве сопре со автомобил

Република - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.04) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, ...

МВР: Во Скопје вчера изречени 160 сообраќајни казни, 77 за брзо возење

Денешен - 18.04.2021

На територијата на град Скопје, во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, девет санкции за возење без возачка дозвола, две за недавање првенство на минување на пешаци.

Во Скопје вчера изречени 160 сообраќајни прекршоци, 77 за брзо возење

iPortal - 18.04.2021

На територијата на град Скопје, во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, девет санкции за возење без возачка дозвола, две за недавање првенство на минување на пешаци.

Во Скопје вчера изречени 160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

Frontline - 18.04.2021

На територијата на град Скопје, во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, девет санкции за возење без возачка дозвола, две за недавање првенство на минување на пешаци.

Во Скопје вчера изречени 160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

Канал5 - 18.04.2021

На територијата на град Скопје, во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, девет санкции за возење без возачка дозвола, две за недавање првенство на минување на пешаци.

Вчера изречени 160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

Вечер Прес - 18.04.2021

На територијата на град Скопје, во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, девет санкции за возење без возачка дозвола и две за недавање првенство на минување на пешаци.

160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

MakPress - 18.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.04) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, ...

160 сообраќајни прекршоци во Скопје, 77 за брзо возење

ММС - 18.04.2021

Продолжуваат засилените акциски контроли во областа на сообраќајот, информираат од МВР. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 160 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 77, девет санкции за возење без возачка дозвола, две ...

Изречени 126 казни за сообраќајни прекршоци во Скопје, 28 за брзо возење

iPortal - 17.04.2021

На територијата на град Скопје вчера изречени се вкупно 126 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 28, седум за возење без возачка дозвола, три за недавање првенство на минување на пешаци.

Засилени контроли на МВР во Скопје – Казнети над 120 луѓе

Lider - 17.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (16.04) продолжи со акциските контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 126 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 28, седум за ...

Повторно се лудува по Скопските улици

Скопско Ехо - 17.04.2021

инистерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (16.04) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 126 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 28, ...

Сто дваесет и шест сообраќајни прекршоци во Скопје, 28 за брзо возење

Вечер Прес - 17.04.2021

На територијата на град Скопје вчера изречени се вкупно 126 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 28, седум за возење без возачка дозвола, три за недавање првенство на минување на пешаци.

126 сообраќајни прекршоци во Скопје, 28 за брзо возење

MakPress - 17.04.2021

[photo] Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (16.04) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 126 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената ...