TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Центарот на Кичево остана без вода за пиење, „Комуналец“ ги отстранува дефектите и покрај штрајкот

Н.Македонија - 23.06.2022

Без вода за пиење утринава останаа „Булеварот Ослободување“ и соседните помали улици, како и жителите на улица „Гоце Делчев“ во Кичево, поради дефекти во водоводната мрежа. И покрај штрајкот, вработени од ЈКП „Комуналец“ излезени се на терен за да ...

Неколку скопски улици останаа без вода

Фокус - 22.06.2022

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека поради планирани интервенции за отстранување дефекти, денес без вода ќе останат неколку скопски улици. -поради изведување на водоводен приклучок од Ф-250 мм на Булевар Македонско Косовска Бригада бр.87 ...

Без вода дел од Сопиште

24Инфо - 22.06.2022

Поради уличен дефект во Сопиште во близина на црквата Св. Мина, попладнево прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потегот од црквата Св. Мина до Општината и зградите. Како што информираат од ЈП „Водовод и Канализација” Скопје, прекинот на ...

Дел од Радишани без вода

Курир - 22.06.2022

Поради уличен дефект на ул.30/23 Радишани, денеска, ќе биде прекинато водоснабдувањето за корисниците од истата улица (Љуботенски Пат). Како што информираат од ЈП Водовод и канализација, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:40 часот до ...

Без вода дел од општина Аеродром

Макфакс - 22.06.2022

Поради технички зафати во одреден период од денот, без вода ќе остане дел од општина Аеродром, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“. Имено, во периодот од 9 часот, па сè до завршување на работата, без вода ќе останат дел од корисниците од ...

Дел од општина Аеродром денес ќе остане без вода

Скопје инфо - 22.06.2022

Дел од општина Аеродром денес ќе остане без вода за пиење во периодот од 9 часот, па се до завршување на интервенцијата. Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека денес поради менување на вентил во шахта на бул.

Без вода дел од бул „Трета македонска бригада”

Бизнис Вести - 22.06.2022

Поради менување на вентил во шахта, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на дел од булеварот „Трета македонска бригада”, вклучително и објектите на Агенцијата за национална безбедност и „Жито Лукс”.

Дел од бул. „Трета Македонска Бригада” утре без вода

24Инфо - 21.06.2022

Поради менување на вентил во шахта на булевар „Трета Македонска Бригада” бр.61 утре без вода ќе останат дел од корисниците од овој булевар, како и објектите на УБК и Жито Лукс во општина Аеродром.

Без вода дел од бул „Трета македонска бригада“

Опсервер - 22.06.2022

Поради менување на вентил во шахта, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на дел од булеварот „Трета македонска бригада“, вклучително и објектите на Агенцијата за национална безбедност и „Жито Лукс“.

Без вода дел од бул „Трета македонска бригада“

Независен - 22.06.2022

Поради менување на вентил во шахта, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на дел од булеварот „Трета македонска бригада“, вклучително и објектите на Агенцијата за национална безбедност и „Жито Лукс“.

Без вода дел од бул „Трета македонска бригада“

Курир - 22.06.2022

Поради менување на вентил во шахта, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на дел од булеварот „Трета македонска бригада“, вклучително и објектите на Агенцијата за национална безбедност и „Жито Лукс“.

Без вода дел од општина Аеродром

Точка - 22.06.2022

Поради технички зафати во одреден период од денот, без вода ќе остане дел од општина Аеродром, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“. Имено, во периодот од 9 часот, па сè до завршување на работата, без вода ќе останат дел од корисниците од ...

Без вода дел од бул „Трета македонска бригада“

Слободен Печат - 22.06.2022

Поради менување на вентил во шахта, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на дел од булеварот „Трета македонска бригада”, вклучително и објектите на Агенцијата за национална безбедност и „Жито Лукс”.

Без вода дел од бул „Трета македонска бригада“

Фокус - 22.06.2022

Поради менување на вентил во шахта, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на дел од булеварот „Трета македонска бригада“, вклучително и објектите на Агенцијата за национална безбедност и „Жито Лукс“.

Од 9 часот без вода дел од Аеродром

Скопје1 - 22.06.2022

Поради технички зафати во одреден период од денот, без вода ќе остане дел од општина Аеродром, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“. Имено, во периодот од 9 часот, па сè до завршување на работата, без вода ќе останат дел од корисниците од ...

Без вода дел од бул „Трета македонска бригада"

Канал5 - 22.06.2022

Поради менување на вентил во шахта, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на дел од булеварот „Трета македонска бригада", вклучително и објектите на Агенцијата за национална безбедност и „Жито Лукс".

Без вода дел од општина Аеродром

MTM - 22.06.2022

Поради технички зафати во одреден период од денот, без вода ќе остане дел од општина Аеродром, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“. Имено, во периодот од 9 часот, па сè до завршување на работата, без вода ќе останат дел од корисниците од ...

Без вода дел од бул „Трета македонска бригада“

MakPress - 22.06.2022

Поради менување на вентил во шахта, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на дел од булеварот „Трета македонска бригада“, вклучително и објектите на Агенцијата за национална безбедност и „Жито Лукс“.

Без вода дел од бул „Трета македонска бригада“

Lider - 22.06.2022

Поради менување на вентил во шахта, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на дел од булеварот „Трета македонска бригада“, вклучително и објектите на Агенцијата за национална безбедност и „Жито Лукс“.

Без вода дел од булевар во Скопје

Press24 - 22.06.2022

Поради менување на вентил во шахта, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на дел од булеварот „Трета македонска бригада“, вклучително и објектите на Агенцијата за национална безбедност и „Жито Лукс“.

Без вода дел од општина Аеродром

Centar - 22.06.2022

Поради технички зафати во одреден период од денот, без вода ќе остане дел од општина Аеродром, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“. Имено, во периодот од 9 часот, па сè до завршување на работата, без вода ќе останат дел од корисниците од ...

Дел од Радишани остана без вода

Press24 - 22.06.2022

Поради уличен дефект на ул.30/23 Радишани, денеска, ќе биде прекинато водоснабдувањето за корисниците од истата улица (Љуботенски Пат). Како што информираат од ЈП Водовод и канализација, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:40 часот.

Попладнево дел од Сопиште остана без вода

Вечер Прес - 22.06.2022

Поради уличен дефект во Сопиште во близина на црквата Св. Мина, попладнево прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потегот од црквата Св. Мина до Општината и зградите. Како што информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ Скопје, прекинот на ...