TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЗНМ и УНДП доделија награди на тема „Креативност и новинарска етика“

Радио МОФ - 11.06.2024

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) во соработка со Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) денеска свечено ги доделија наградите за „Креативност и новинарска етика“ Првата наградата е доделена на новинарот Михаил Милошевски од ...

ЗНМ и УНДП доделија награди на тема „Креативност и новинарска етика“, новинарката Вурмо од ,,Фокус” меѓу наградените

Фокус - 11.06.2024

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) во соработка со Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) денеска свечено ги додели наградите за „Креативност и новинарска етика“ Првата наградата е доделена на новинарот Михаил Милошевски од 360 ...

Новинарот на „360 степени“, Михаил Милошевски, ја доби првата награда „Креативност и новинарска етика“ на ЗНМ

360 степени - 11.06.2024

Наградите се посветени на борбата против дезинформациите и промовирање на родово чувствително известување, поттикнувајќи го јакнењето на новинарскиот интегритет Новинарот на „360 степени“, Михаил Милошевски, со текстот „ Бугарскиот клуб на Косово ...

ЗНМ ќе додели новинарски награди за „Креативност и новинарска етика“

24 Вести - 11.06.2024

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) во соработка со Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) денеска ќе ги додели новинарските награди на тема „Креативност и новинарска етика“.

ЗНМ и УНДП доделија награди на тема „Креативност и новинарска етика“

24Инфо - 11.06.2024

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) во соработка со Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) денеска свечено ги доделија наградите за „Креативност и новинарска етика“ Првата наградата е доделена на новинарот Михаил Милошевски од ...

ЗНМ и УНДП ги доделија наградите за „Креативност и новинарска етика“

Бизнис Вести - 11.06.2024

Новинарот Михаил Милошевски од 360 Степени со темата „Бугарскиот клуб на Косово што го отвори Јотова – под клуч“ е добитник на првата награда за „Креативност и новинарска етика“ што ја доделува Здружението на новинари на Македонија во соработка со ...

Награда од ЗНМ за новинарките Мицевска и Коловска за истражувањето за антиродовите дезинформации

ММС - 11.06.2024

Новинарките Вања Мицевска и Весна Коловска се третонаградени од Здружението на новинари и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) кои денеска свечено ги доделија наградите за „Креативност и новинарска етика“.

ЗНМ и УНДП ги доделија наградите за креативност и новинарска етика

Мета - 11.06.2024

Првата наградата е доделена на новинарот Михаил Милошевски од „360 степени“, за сторијата со наслов „Бугарскиот клуб на Косово што го отвори Јотова – под клуч“ Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) во соработка со Програмата за развој на ...

Михаил Милошевски ја доби првата награда „Креативност и новинарска етика“ на ЗНМ

MakPress - 11.06.2024

Новинарот Михаил Милошевски од 360 Степени со темата „Бугарскиот клуб на Косово што го отвори Јотова - под клуч“ е добитник на првата награда за „Креативност и новинарска етика“ што ја доделува Здружението на новинари на Македонија во соработка со ...