TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Родилка и нејзиното бебе починале на гинекологија

ТВ21 - 19.09.2020

Родилка и нејзиното бебе починале вечерва на Клиниката за гинекологија и акушерство во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“, пренесува Канал 5. Врз мајката вчера бил спроведен царски рез и било констатирано дека бебето е мртво.

Родилка и нејзиното бебе починале на ГАК -директорката Јовановска повеќе детали најави за утре

Канал5 - 19.09.2020

Вечерва на Клиниката за гинекологија и акушерство во Клиничкиот центар ,,Мајка Тереза” во Скопје , починала родилка , врз која вчера бил спроведен царски рез и било констатирано дека бебето е мртво..

Трагедија на скопска Гинекологија вечерва

Курир - 19.09.2020

Вечерва на Клиниката за гинекологија и акушерство во Клиничкиот центар ,,Мајка Тереза” во Скопје, починала родилка, врз која вчера бил спроведен царски рез и било констатирано дека бебето е мртво, објави Канал 5 телевизија.

Родилка и нејзиното бебе починале на ГАК

Вечер - 19.09.2020

Вечерва на Клиниката за гинекологија и акушерство во Клиничкиот центар ,,Мајка Тереза” во Скопје , починала родилка, врз која вчера бил спроведен царски рез и било констатирано дека бебето е мртво...

Почина родилка и нејзиното бебе на ГАК

+инфо - 19.09.2020

На Клиниката за гинекологија и акушерство во Клиничкиот центар ,,Мајка Тереза” во Скопје вечерва починала родилка , врз која вчера бил спроведен царски рез и било констатирано дека бебето е мртво..

Родилка и нејзиното бебе починале на ГАК

24Инфо - 19.09.2020

Вечерва на Клиниката за гинекологија и акушерство во Клиничкиот центар ,,Мајка Тереза” во Скопје , починала родилка, врз која вчера бил спроведен царски рез и било констатирано дека бебето е мртво… Случајот за Канал 5 го потврди директорката на ...