TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милановиќ го критикуваше датумот за изборите во Хрватска: Тоа е кражба и срамота

Слободен Печат - 14.11.2019

Тој на Фејсбук наведе три причини за својата критика. Милановиќ верува дека на тој начин владејачката Хрватска демократска заедница (ХДЗ) сака да го намали бројот на граѓани кои ќе излезат на гласање и во првиот круг (22 декември) и во вториот круг ...

Претседателските избори во Хрватска закажани за 22 декември

Макфакс - 14.11.2019

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември, потврди премиерот Андреј Пленковиќ на отворена седница на хрватската Влада. „Денес ќе донесеме одлука да ги распишеме претседателските избори.

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември

Нетпрес - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори. Индекс. хр дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска закажани за 22-ри декември

Точка - 14.11.2019

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември, потврди премиерот Андреј Пленковиќ на отворена седница на хрватската Влада. „Денес ќе донесеме одлука да ги распишеме претседателските избори.

Пленковиќ го објави датумот за избори во Хрватска- Хрватите ќе бираат претседател

Press24 - 14.11.2019

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември, потврди премиерот Андреј Пленковиќ на отворена седница на хрватската Влада. „Денес ќе донесеме одлука да ги распишеме претседателските избори.

Претседателските избори во Хрватска на 22 декември

MakPress - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а Индекс. хр дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска закажани за 22 декември

Н.Македонија - 14.11.2019

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември, потврди премиерот Андреј Пленковиќ на отворена седница на хрватската Влада. -Денес ќе донесеме одлука да ги распишеме претседателските избори.

Претседателските избори во Хрватска закажани за 22 декември

Centar - 14.11.2019

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември, потврди премиерот Андреј Пленковиќ на отворена седница на хрватската Влада. „Денес ќе донесеме одлука да ги распишеме претседателските избори.

Претседателските избори во Хрватска закажани за 22 декември

Република - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а „Индекс.хр“ дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Милановиќ со критика за датумот на изборите во Хрватска

А1 On - 14.11.2019

Претседателскиот кандидат Зоран Милановиќ изјави денеска дека одлуката да се одржат избори за претседател на Хрватска на 22 декември е „кражба и срамота“, оценувајќи дека цел на премиерот Андреј Пленковиќ е да се спречат граѓаните да изберат ...

Милановиќ со критика за датумот на изборите во Хрватска

24Инфо - 14.11.2019

Претседателскиот кандидат Зоран Милановиќ изјави денеска дека одлуката да се одржат избори за претседател на Хрватска на 22 декември е „кражба и срамота”, оценувајќи дека цел на премиерот Андреј Пленковиќ е да се спречат граѓаните да изберат ...

Милановиќ со критика за датумот на изборите во Хрватска

Нетпрес - 14.11.2019

Претседателскиот кандидат Зоран Милановиќ изјави денеска дека одлуката да се одржат избори за претседател на Хрватска на 22 декември е „кражба и срамота“, оценувајќи дека цел на премиерот Андреј Пленковиќ е да се спречат граѓаните да изберат ...

Милановиќ со критика за датумот на изборите во Хрватска

Опсервер - 15.11.2019

Претседателскиот кандидат Зоран Милановиќ изјави денеска дека одлуката да се одржат избори за претседател на Хрватска на 22 декември е „кражба и срамота“, оценувајќи дека цел на премиерот Андреј Пленковиќ е да се спречат граѓаните да изберат ...

Милановиќ против датумот на изборите во Хрватска

Р.С.Европа - 15.11.2019

Претседателскиот кандидат Зоран Милановиќ изјави дека одлуката да се одржат избори за претседател на Хрватска на 22 декември е „кражба и срамота“, оценувајќи дека цел на премиерот Андреј Пленковиќ е да се спречат граѓаните да изберат „подобра ...