TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Доделување на државната награда „22 Ноември“

Макфакс - 22.11.2020

Денеска во Кристалната сала на Собранието, ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година за признание на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во Република Северна Македонија.

Доделување на државната награда „22 Ноември“

Опсервер - 22.11.2020

– Во Собранието на Република Северна Македонија денеска на пладне ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година. Се работи за признание што се доделува на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во земјава, кои дале ...

Доделување на државната награда „22 Ноември“

А1 On - 22.11.2020

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска на пладне ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година. Се работи за признание што се доделува на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во земјава, кои дале свој ...

Доделување на државната награда „22 Ноември“

Сител - 22.11.2020

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска на пладне ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година. Се работи за признание што се доделува на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во земјава, кои дале свој ...

Доделување на државната награда „22 Ноември“

24 Вести - 22.11.2020

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска на пладне ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година. Се работи за признание што се доделува на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во земјава, кои дале свој ...

Доделување на државната награда „22 Ноември“

Курир - 22.11.2020

Во Собранието на Република Македонија денеска на пладне ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година. Се работи за признание што се доделува на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во земјава, кои дале свој ...

Доделување на државната награда „22 Ноември“

Република - 22.11.2020

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска на пладне ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година. Признание што се доделува на лица од политичкиот, културниот и општествениот живот во земјава, кои дале свој придонес во ...

Доделување на државната награда „22 Ноември“

Вечер - 22.11.2020

Денеска во Кристалната сала на Собранието, ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година за признание на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во Република Северна Македонија.

Доделување на државната награда „22 Ноември“

Либертас - 22.11.2020

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска на пладне ќе биде доделена државната награда „22 Ноември” за 2020 година. Се работи за признание што се доделува на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во земјава, кои дале свој ...

Доделување на државната награда „22 Ноември“

Точка - 22.11.2020

Денеска во Кристалната сала на Собранието, ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година за признание на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во Република Северна Македонија.

Доделување на државната награда „22 Ноември“

Бриф - 22.11.2020

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска на пладне ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година. Се работи за признание што се доделува на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во земјава, кои дале свој ...

Денеска ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“

Скопје1 - 22.11.2020

Денеска во Кристалната сала на Собранието, ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година за признание на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во Република Северна Македонија.

Доделување на државната награда „22 Ноември“

MTM - 22.11.2020

Денеска во Кристалната сала на Собранието, ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година за признание на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во Република Северна Македонија.

Доделување на државната награда „22 Ноември“

Н.Македонија - 22.11.2020

Денеска во Кристалната сала на Собранието, ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година за признание на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во Република Македонија.

Доделување на државната награда „22 Ноември“

MakPress - 22.11.2020

Во Собранието на Република Македонија денеска на пладне ќе биде доделена државната награда „22 Ноември“ за 2020 година. Се работи за признание што се доделува на луѓе од политичкиот, културниот и општествениот живот во земјава, кои дале свој ...