TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Осмомартовски концерт со светскиот тенор Федерико Сера во црквата „Света Софија“ во Охрид

Макфакс - 04.03.2024

По повод 8 Март, Денот на жената, во организација на НУ „Охридско лето“ ќе се одржи концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара.

Осмомартовски концерт со светскиот тенор Федерико Сера во црквата „Света Софија“ во Охрид

Репортер - 04.03.2024

По повод 8 Март, Денот на жената, во организација на НУ „Охридско лето“ ќе се одржи концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара.

Осмомартовски концерт со светскиот тенор Федерико Сера во црквата „Света Софија“ во Охрид

Опсервер - 04.03.2024

По повод 8 Март, Денот на жената, во организација на НУ „Охридско лето“ ќе се одржи концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара.

Осмомартовски концерт со светскиот тенор Федерико Сера во црквата „Света Софија“ во Охрид

Скопје инфо - 04.03.2024

По повод 8 Март, Денот на жената, во организација на НУ „Охридско лето“ ќе се одржи концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара.

Осмомартовски концерт со светскиот тенор Федерико Сера во организација на „Охридско лето“

Република - 04.03.2024

Националната установа „Охридско лето“ по повод 8 март – Меѓународниот ден на жената, вечер организира концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија, во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара.

Осмомартовски концерт со светскиот тенор Федерико Сера во организација на „Охридско лето“

OhridNews - 04.03.2024

Националната установа „Охридско лето“ по повод 8 март – Меѓународниот ден на жената, вечер организира концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија, во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара.

Концерт на Федерико Сера за 8 март во организација на „Охридско лето“

Независен - 04.03.2024

По повод 8 март – Денот на жената, во организација на НУ „Охридско лето“ ќе се одржи концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара.

Концерт на Федерико Сера за 8 март во организација на „Охридско лето“

MakPress - 04.03.2024

По повод 8 март - Денот на жената, во организација на НУ „Охридско лето“ ќе се одржи концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара.

Осмомартовски концерт со светскиот тенор Федерико Сера во организација на „Охридско лето“

Трн - 04.03.2024

По повод 8. Март, Денот на жената, во организација на НУ „Охридско лето“ ќе се одржи концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара. Концертот што ќе се одржи на 8.

Концерт на светски познатиот тенор Федерико Сера за 8 март во организација на „Охридско лето“

Рацин - 04.03.2024

По повод 8 Март – Денот на жената, во организација на НУ „Охридско лето“ ќе се одржи концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара.

„Охридско лето“ организира осмомартовски концерт со италијанскиот тенор Федерико Сера

Канал5 - 04.03.2024

Националната установа „Охридско лето“ по повод 8 март – Меѓународниот ден на жената организира концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија, во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара.

„Охридско лето“ организира осмомартовски концерт со италијанскиот тенор Федерико Сера

Нова ТВ - 04.03.2024

Националната установа „Охридско лето“ по повод 8 март – Меѓународниот ден на жената организира концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија, во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара.

Осмомартовски концерт со светскиот тенор Федерико Сера во организација на „Охридско лето“

Пулс24 - 04.03.2024

По повод 8. Март, Денот на жената, во организација на НУ „Охридско лето“ ќе се одржи концерт со светски познатиот тенор Федерико Сера од Италија во придружба на пијанистот Антонио Кампоногара. Концертот што ќе се одржи на 8.