TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во новиот луна-парк ќе има 26 детски, адреналински и семејни реквизити

Дневник - 27.11.2015

До крајот на 2018 година во Скопје ќе биде изграден модерен забавен парк кој ќе има вкупно 26 реквизити за возење и забава, од кои 2 адреналински, 6 семејни и 18 детски реквизити. Советот на Град Скопје на седницата која е закажана за вторник се ...

Градот купува реквизити за нов Луна-парк

Утрински - 27.11.2015

Градските власти конечно ќе започнат со конкретни активности за изградба на долгонајавуваниот нов Луна-парк, а наредната недела треба да донесат одлука за набавка на потребните реквизити. Планираат да купат два адреналински реквизита, шест парчиња ...

Градот Скопје ја токми изградбата на новиот Луна парк

Фактор - 27.11.2015

Изградбата на новиот Луна парк во Скопје ќе почне следната година и ќе се одвива во фази. Предвидено е новиот Лина парк да се изгради за две години односно до 2018-та година. Според Предлог одлуката за изградба на Забавен парк ( Луна парк), за која ...

Новиот Луна-парк ќе има детски, адреналински и семејни реквизити

Скопје инфо - 28.11.2015

Од наредната недела градските власти конечно ќе започнат со конкретни активности за изградба на долго најавуваниот нов Луна-парк. Планираат да купат два адреналински реквизита, шест парчиња семејни и 18 детски реквизити.