TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

А1 Македонија продолжува со едукативната програма за деца „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно“

Бизнис Вести - 25.02.2021

Од денес А1 Македонија продолжува со едукативни предавања за четвртоодделенците низ земјата, за безбедно користење на интернет, кои се во склоп на проектот „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно!“.

А1 Македонија продолжува со едукативната програма за деца „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно“

Денар - 25.02.2021

Од денес А1 Македонија продолжува со едукативни предавања за четвртоодделенците низ земјата, за безбедно користење на интернет, кои се во склоп на проектот „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно!“.

А1 Македонија продолжува со едукативната програма за деца „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно“

Хаштаг - 25.02.2021

А1 Македонија ги едуцира најмладите Од денес А1 Македонија продолжува со едукативни предавања за четвртоодделенците низ земјата, за безбедно користење на интернет, кои се во склоп на проектот „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно!“.

А1 Македонија продолжува со едукативната програма за деца „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно“

Црнобело - 25.02.2021

Скопје, 25 февруари 2021г. – Од денес А1 Македонија продолжува со едукативни предавања за четвртоодделенците низ земјата, за безбедно користење на интернет, кои се во склоп на проектот „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно!“.

А1 Македонија продолжува со едукативната програма за деца „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно“

Алсат-М - 25.02.2021

Од денес А1 Македонија продолжува со едукативни предавања за четвртоодделенците низ земјата, за безбедно користење на интернет, кои се во склоп на проектот „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно!“.

А1 Македонија продолжува со едукативната програма „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно"

Телефони.мк - 25.02.2021

Од денес А1 Македонија продолжува со едукативни предавања за четвртоодделенците низ земјата, за безбедно користење на интернет, кои се во склоп на проектот „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно!“. „Интернетот не e само игра...

А1 Македонија продолжува со едукативната програма за деца „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно“

Smartportal - 25.02.2021

Програмата се реализира во соработка со Министерството за образование на Република Северна Македонија, а со одобрение на Бирото за развој на образованието. Оваа година во склоп на програмата ќе бидат опфатени повеќе од 10 основни училишта од 6 ...

А1 Македонија продолжува со едукативната програма за деца „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно“

Точка - 25.02.2021

Од денес А1 Македонија продолжува со едукативни предавања за четвртоодделенците низ земјата, за безбедно користење на интернет, кои се во склоп на проектот „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно!“. „Интернетот не e само игра...

А1 Македонија продолжува со едукативната програма за деца „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно“

Опсервер - 25.02.2021

А1 Македонија ги едуцира најмладите – Од денес А1 Македонија продолжува со едукативни предавања за четвртоодделенците низ земјата, за безбедно користење на интернет, кои се во склоп на проектот „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно!“.

А1 Македонија продолжува со едукативната програма за деца „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно“

Иновативност - 25.02.2021

Од денес А1 Македонија продолжува со едукативни предавања за четвртоодделенците низ земјата, за безбедно користење на интернет, кои се во склоп на проектот „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно!“.

А1 Македонија продолжува со едукативната програма за деца „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно“

Екран - 25.02.2021

Од денес А1 Македонија продолжува со едукативни предавања за четвртоодделенците низ земјата, за безбедно користење на интернет, кои се во склоп на проектот „Интернетот не е само игра… Кликај безбедно!“ „Интернетот не e само игра… Кликај безбедно!” е ...

А1 Македонија продолжува со едукативната програма за деца „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно“

Фактор - 25.02.2021

Од денес А1 Македонија продолжува со едукативни предавања за четвртоодделенците низ земјата, за безбедно користење на интернет, кои се во склоп на проектот „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно!“. „Интернетот не e само игра...