TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стоилковски: Чекам Зоран да извика “Петре не гради на диво и нема вишок пола милион евра”

Курир - 28.10.2021

Сега чекам Зоран да извика “Петре не гради на диво и нема вишок пола милион евра” и општа еуфорија да вивне, да се размрда “журналистиката” :)))), пишува на Фејсбук, портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.

Стоилковски го поздрави Шилегов од пред дивоградбата која ја гради: Дали можеби сум бил во право?

Lider - 28.10.2021

Утрово Наум Стоилковски објави фотографија од пред дивоградбата на Петре Шилегов и упатува порака до сите што преку ноќ станале експерти да ја проверат документацијата во оригинал која тој ја извадил за Шилегов.

Стоилковски: Чекам Зоран да извика ‘Петре не гради на диво и нема вишок пола милион евра’

Република - 28.10.2021

Сега чекам Зоран да извика “Петре не гради на диво и нема вишок пола милион евра” и општа еуфорија да вивне, да се размрда “журналистиката” :)))), пишува на Фејсбук, портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. пишува Стоилковски.

Стоилковски: Чекам Зоран да извика “Петре не гради на диво и нема вишок пола милион евра”

Press24 - 28.10.2021

Сега чекам Зоран да извика “Петре не гради на диво и нема вишок пола милион евра” и општа еуфорија да вивне, да се размрда “журналистиката” :)))), пишува на Фејсбук, портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.