TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сара Мејс со видео запис за песната „Очи вселена“

Н.Македонија - 30.11.2023

Песната „Очи вселена“ на Сара Мејс доби современ, динамичен и автентичен видео запис, кој ги следи светските трендови. – Песнава ја напишав и му ја посветив на мојот син Кирил. Таа е посебна за мене, а верувам дека таква и ќе остане засекогаш.

„Очи Вселена“: Сара Мејс новиот сингл го посвети на синот Кирил (видео)

Независен - 30.11.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, ...

(ВИДЕО) „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видеозапис

Убавина и Здравје - 30.11.2023

Ултрамодерен звук со диско-ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, песната и спотот се во чекор со светските музички критериуми.

Сара Мејс во свежо, уникатно и впечатливо издание за новиот видео запис за песната „Очи Вселена“

еМагазин - 30.11.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, ...

Сара Мејс во свежо, уникатно и впечатливо издание за новиот видео запис за песната „Очи Вселена“

Екран - 30.11.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена” доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, ...

Сара Мејс има боја шарена во нејзините – „Очи вселена“ (ВИДЕО)

Вистина.мк - 30.11.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, ...

Сара Мејс има нов видео запис за песната „Очи Вселена“

Република - 30.11.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, ...

(Видео) Сара Мејс во свежо, уникатно и впечатливо издание за новиот видео запис за песната „Очи Вселена“

Репортер - 30.11.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, ...

Сара Мејс има боја шарена во нејзините – „Очи вселена“ (ВИДЕО)

Курир - 30.11.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава.

ВИДЕО| Сара Мејс има боја шарена во нејзините – „Очи вселена

Нетпрес - 30.11.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, ...

Сара Мејс во свежо, уникатно и впечатливо издание за новиот видео запис за песната „Очи Вселена“

Centar - 30.11.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, ...

Сара Мејс во свежо, уникатно и впечатливо издание за новиот видео запис за песната „Очи Вселена“

Вести плус - 30.11.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, ...

ВИДЕО| Сара Мејс има боја шарена во нејзините – „Очи вселена

365 - 01.12.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, ...

Сара Мејс во свежо, уникатно и впечатливо издание за новиот видео запис за песната „Очи Вселена“

Црнобело - 01.12.2023

Скопје, 30. 11 .202 3 – Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс ...

[ВИДЕО] Сара Мејс во свежо, уникатно и впечатливо издание за новиот видео запис за песната „Очи Вселена“

Точка - 01.12.2023

Ултра модерен звук со диско ритам, заразна мелодија која тешко ќе ви излезе од глава. Песната „Очи Вселена“ доби современ, динамичен и автентичен видео запис. И овој пат креативноста и единствениот музички стил на Сара Мејс испливаа на површина, ...