TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

16 најубави ретро-имиња за девојчиња што родителите ги имаат заборавено: Имаат прекрасно значење!

Убавина и Здравје - 24.09.2020

Овие прекрасни имиња ќе ви разбудат убави емоции во вас и ќе ве потсетат на вашето детство Во морето популарни интернационални имиња за деца, старите македонски имиња паднаа во заборав. Ние ве потсетуваме на некои традиционални женски ретро-имиња ...

16 најубави ретро имиња за девојчиња: Имаат силно значење

Курир - 23.09.2020

Во морето на популарни интернационални имиња за деца, старите имиња паднаа во заборав. Ве потсетуваме на неколку традиционални женски ретро имиња што ги носеле нашите баби и дедовци со прекрасна симболика.

16 најубави ретро имиња за девојчиња: Имаат силно значење

Женски магазин - 23.09.2020

Во морето на популарни интернационални имиња за деца, старите имиња паднаа во заборав. Ве потсетуваме на неколку традиционални женски ретро имиња што ги носеле нашите баби и дедовци со прекрасна симболика.