TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пресинг.Тв: Идната недела нови снимки за „Рекет“!?

Expres - 18.08.2019

Многу е веројатно наредната недела, новинарот на „Ла Верита“ Ларис Гејсер да овјави нови материјали кои би ја докажале поврзаноста на високи претставници на власта со аферата „Рекет“. „Преслушував многу важен материјал за аферата ‘Рекет’, има многу ...

Ларис Гаисер го „задава завршниот удар“?

PressingTV - 18.08.2019

Ларис Гаисер, новинарот од Словенија кој на италијанскиот медиум „Ла верита“ објави снимки за аферата „Рекет“ за Пресинг ТВ најавува „завршен удар“. Што значи попрецизно тоа, Гаисер не ни кажа.

Гаисер за Пресинг: Следува ‘завршниот удар’ за скандалот ‘Рекет’

Нетпрес - 18.08.2019

Словенечкиот новинар Ларис Гаисер, кој во македонската јавноста стана попознат откако во италијанското издание La Verita објави снимки со кои беше отворен корупцискиот скандал „Рекет“, во неделата за Пресинг ТВ најавува „завршен удар“, но без притоа ...

Италијанскиот новинар го „задава завршниот удар“ за случајот „Рекет“

Република - 18.08.2019

Ларис Гаисер, новинарот од Словенија кој на италијанскиот медиум „Ла верита“ објави снимки за аферата „Рекет“ за Пресинг ТВ најавил „завршен удар“, но не кажал што попрецизно значи тоа. „Преслушував многу важен материјал за аферата „Рекет“, има ...

Гаисер најавува нови снимки: Кои се Зеки, Фики и Доки?

Expres - 18.08.2019

Порталот прессингтв.мк најавува нови бомби во скандал поврзан со медицински бизнис во кои главни ликови се извесни политичари кои expres.mk ги именува како: Зеки, Фики и Доки. Ларис Гаисер, новинарот од Словенија кој на италијанскиот медиум „Ла ...

Италијанскиот новинар го „УДИРА ЗАВРШНИОТ НОКАУТ“ за случајот „Рекет„

Магазин - 18.08.2019

Ларис Гаисер, новинарот од Словенија кој на италијанскиот медиум „Ла верита“ објави снимки за аферата „Рекет“ за Пресинг ТВ најавил „завршен удар“, но не кажал што попрецизно значи тоа. „Преслушував многу важен материјал за аферата „Рекет“, има ...

Следува „завршен удар“ на Гаисер за случајот „Рекет“?

Курир - 19.08.2019

Ларис Гаисер, новинарот од Словенија кој на италијанскиот медиум „Ла верита“ објави снимки за аферата „Рекет“ за Пресинг ТВ најавува „завршен удар“. Што значи попрецизно тоа, Гаисер не му открил на новинар на порталот.