TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Регулаторна пред одлука: Утре нови цени на горивата

Press24 - 22.11.2020

Регулаторната Комисија за енергетика секој понеделник врши промена на цените на горивата. Утре напаладне ќе бидат соопштени цените кои ќе важат од полноќ. Малопродажната цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголему за еден денар за литар, додека ...

Регулаторната утре ќе ги утврди новите цени на горивата

Република - 22.11.2020

Во понеделник напладне Регулаторната комисија за енергетика на редовниот неделен состанок ќе ги утврди новите цени на горивата по кои ќе се точи бензинот и нафтата од вторник. Со последните промени на 16.11 горивата поскапија и малопродажна цена на ...

Утре нови цени на горивата-светските берзи бележат раст

Скопје24 - 22.11.2020

Од страна на Регулаторната Комисија за енергетика секој понеделник се врши промена на цените на горивата. Утре напаладне ќе бидат соопштени цените кои ќе важат од полноќ. Цената на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголемува за еден денар за литар, додека ...

Утре нови цени на горивата. Најниски на Макоил?

Пари - 22.11.2020

Во понеделник напладне Регулаторната комисија за енергетика на редовниот неделен состанок ќе ги утврди новите цени на горивата по кои ќе се точи бензинот и нафтата од вторник. Со последните промени на 16.11 горивата поскапија и малопродажна цена на ...

Регулаторната утре ќе ги утврди новите цени на горивата

Нетпрес - 22.11.2020

Во понеделник напладне Регулаторната комисија за енергетика на редовниот неделен состанок ќе ги утврди новите цени на горивата по кои ќе се точи бензинот и нафтата од вторник. Со последните промени на 16.11 горивата поскапија и малопродажна цена на ...

Од вторник нови цени на бензинот и нафтата

Centar - 21.11.2020

Во понеделник напладне Регулаторната комисија за енергетика на реовниот неделен состанок ќе ги утврди новите цени на горивата по кои ќе се точи бензинот и нафтата од вторник. Со последните промени на 16.11 горивата поскапија и малопродажна цена на ...