TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За време на полициски час, мајка отишла на гробот на својот син и таму починала

Република - 08.04.2020

Сузана Бојаниќ од Белград пред неколку дена и покрај полицискиот час отишла на гробот на својот син да се исплаче. Синот кој имал 11 пред две години си го одзел животот во својата соба, пишува „Курир.рс“ 44 годишната Сузана тоа никогаш не го прифати ...

Од жал за синот починала на неговиот гроб (ФОТО)

PressingTV - 08.04.2020

Сузана Бојаниќ од Белград пред неколку дена и покрај полицискиот час отишла на гробот на својот син да се исплаче. Синот кој имал 11 пред две години си го одзел животот во својата собра. 44 годишната Сузана тоа никогаш не го прифати и секој ден ...