TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Момче реши да помине 100 дена живеејќи под вода: Ќе се изненадите кога ќе видите кои се сите причини

Фактор - 20.03.2023

Доколку Дитури успее да го комплетира Нептун 100, тогаш ќе го држи светскиот рекорд за „најдолг живот под вода при атмосферски притисок - 1,6 пати поголем од притисокот на копното“. Еден човек се решил да живее под вода повеќе од три месеци за да ...

Научник се одлучи на 100 дена живот под море

MakPress - 20.03.2023

Професорот Џо Дитури од Универзитетот на јужна Флорида решил да мине 100 дена под море за да увиди каков ефект ќе има тоа врз неговото тело. „Ќе зборуваме за биомедицински инженеринг, ќе правиме експерименти во биологијата и биомедицинскиот ...

Научник се одлучи на 100 дена живот под море

Опсервер - 20.03.2023

Професорот Џо Дитури од Универзитетот на јужна Флорида решил да мине 100 дена под море за да увиди каков ефект ќе има тоа врз неговото тело. „Ќе зборуваме за биомедицински инженеринг, ќе правиме експерименти во биологијата и биомедицинскиот ...

Научник се одлучи на 100 дена живот под море

Курир - 20.03.2023

Професорот Џо Дитури од Универзитетот на јужна Флорида решил да мине 100 дена под море за да увиди каков ефект ќе има тоа врз неговото тело. „Ќе зборуваме за биомедицински инженеринг, ќе правиме експерименти во биологијата и биомедицинскиот ...

Научник одлучи 100 дена да живее под вода

Факултети - 20.03.2023

Професорот Џо Дитури од Универзитетот на Јужна Флорида решил да мине 100 дена под море за да увиди каков ефект ќе има тоа врз неговото тело. - Ќе зборуваме за биомедицински инженеринг, ќе правиме експерименти во биологијата и многу ќе се ...

Научник се одлучи на 100 дена живот под море за да открие што ќе му се случи на неговото тело (ВИДЕО)

Во Центар - 20.03.2023

Професорот Џо Дитури од Универзитетот на јужна Флорида решил да мине 100 дена под море за да увиди каков ефект ќе има тоа врз неговото тело. „Ќе зборуваме за биомедицински инженеринг, ќе правиме експерименти во биологијата и биомедицинскиот ...

Научник се одлучи на 100 дена живот под море

Бриф - 20.03.2023

Професорот Џо Дитури од Универзитетот на јужна Флорида решил да мине 100 дена под море за да увиди каков ефект ќе има тоа врз неговото тело. „Ќе зборуваме за биомедицински инженеринг, ќе правиме експерименти во биологијата и биомедицинскиот ...

Научник се одлучи на 100 дена живот под море

Вечер Прес - 20.03.2023

Професорот Џо Дитури од Универзитетот на јужна Флорида решил да мине 100 дена под море за да увиди каков ефект ќе има тоа врз неговото тело. „Ќе зборуваме за биомедицински инженеринг, ќе правиме експерименти во биологијата и биомедицинскиот ...