TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вo БиХ без работа останале 15.331 лице од почетокот на кризата

Макфакс - 07.04.2020

Од почетокот на пандемијата до денес бројот на вработени во БиХ се намалил за 15.331 лице, изјави директорот на Даночната управа на Федерацијата на Босна и Херцеговина, Шериф Исовиќ, на обраќањето пред претставниците на федералните институции.

Вo БиХ без работа останале 15.331 лице од почетокот на кризата

Н.Македонија - 07.04.2020

Од почетокот на пандемијата до денес бројот на вработени во БиХ се намалил за 15.331 лице, изјави директорот на Даночната управа на Федерацијата на Босна и Херцеговина, Шериф Исовиќ, на обраќањето пред претставниците на федералните институции.

Вo БиХ без работа останале 15.331 лице од почетокот на кризата

Алфа - 08.04.2020

Од почетокот на пандемијата до денес бројот на вработени во БиХ се намалил за 15.331 лице, изјави директорот на Даночната управа на Федерацијата на Босна и Херцеговина, Шериф Исовиќ, на обраќањето пред претставниците на федералните институции.