TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Татко и син oд Мокриево убиени од швајцарски селанец

Пулс24 - 27.03.2020

Татко и син oд Мокриево убиени од швајцарски селанец!! Двајца Македонци од Мокриево, според неофицијални податоци се убиени на 24.03.2020 од страна на швајцарски селанец во кантонот Вауд. Швајцарската полиција со помош на кучиња трагачи ги открила ...

Швајцарија: Татко и син oд Мокриево убиени од швајцарски селанец

Бриф - 26.03.2020

Според неофицијални податоци Н.К и Д.К од Мокриево се убиени на 24.03.2020 од страна на швајцарски селанец во кантонот Вауд. Денес полицијата со помош на кучиња трагачи ги има откриено труповите на лицата Н.К и Д.К.

Трагедија: татко и син од Мокриево убиени во швајцарија, нека почиваат во мир!

Струмица Денес - 26.03.2020

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд.

Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија – Сакале да купат трактор!

Курир - 26.03.2020

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд.

Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија

Нетпрес - 26.03.2020

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд.

Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија

Press24 - 26.03.2020

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд.

Трагедија: Татко и син од Мокриево убиени во Швајцарија

24Инфо - 26.03.2020

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд.

СЕМЕЈНА ТРАГЕДИЈА: Убиени во Швајцарија татко и син од струмичко Мокриево

Денешен - 26.03.2020

Татко и син од струмичко Мокриево вчера биле пронајдени убиени во Швајцарија. Околу пладне, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47), објави Струмицаденес.

ЈА ПРИЗНАЛ ВИНАТА: Швајцарец уби татко и син од струмичко Мокриево

Фактор - 26.03.2020

Швајцарец убил татко и син од струмичко Моркиево. Кантоналната полиција во Фрибург вчера е известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во ...