TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зеленски: До 100 украински војници гинат секој ден во борбите на истокот на земјата

Макфакс - 23.05.2022

Володимир Зеленски објави дека Украина губи до 100 војници секој ден во борбите на истокот на земјата. Зборувајќи на прес-конференцијата, Зеленски рече дека секој ден умираат од 50 до 100 војници.

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

Бизнис Вести - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: На истокот секој ден умираат до 100 Украинци

Кумановски м. - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски објави дека од 50 до 100 Украинци гинат секој ден во борбите на истокот на земјата. Очигледно, тој зборуваше за воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите Северен Доњецк ...

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

Опсервер - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

Курир - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

Независен - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

Слободен Печат - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: На истокот на земјата дневно умираат до 100 Украинци

А1 On - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

24Инфо - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

Фокус - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

Frontline - 23.05.2022

Сергеј Гајдаи, гувернерот на Луганск, во телевизиско интервју изјави дека Русија користи „тактика на изгорена земја“ и дека Северодонецк е нападнат „од четири различни правци“. Но, тој тврди дека руските сили не успеале да влезат во градот.

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

Сител - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: До 100 украински војници гинат секој ден во борбите на истокот на земјата

Алсат-М - 23.05.2022

Володимир Зеленски објави дека Украина губи до 100 војници секој ден во борбите на истокот на земјата. Зборувајќи на прес-конференцијата, Зеленски рече дека секој ден умираат од 50 до 100 војници.

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

OhridNews - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

24 Вести - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Брутални борби на истокот, дневно гинат меѓу 50 и 100 Украинци, вели Зеленски

Нова ТВ - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци , без да прецизира дали жртвите се воени или цивилни. Најжестоки борби овие денови се водат околу градовите Северодонецк ...

УКРАИНЦИТЕ ГУБАТ ДО 100 ВОЈНИЦИ ДНЕВНО Зеленски објасни дека во Донбас се водат пеколно тешки борби

+инфо - 23.05.2022

Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите Северодонецк и Лисичанска, во Луганск, еден од двата региони што ја сочинуваат провинцијата Донбас на истокот на земјата, која Русите се обидуваат да ја освојат.

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

MakPress - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

Либертас - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: До 100 украински војници гинат секој ден во борбите на истокот на земјата

Точка - 23.05.2022

Володимир Зеленски објави дека Украина губи до 100 војници секој ден во борбите на истокот на земјата. Зборувајќи на прес-конференцијата, Зеленски рече дека секој ден умираат од 50 до 100 војници.

Зеленски: До 100 украински војници гинат секој ден во борбите на истокот на земјата

MTM - 23.05.2022

Володимир Зеленски објави дека Украина губи до 100 војници секој ден во борбите на истокот на земјата. Зборувајќи на прес-конференцијата, Зеленски рече дека секој ден умираат од 50 до 100 војници.

Зеленски: До 100 украински војници гинат секој ден во борбите на истокот на земјата

Zoom - 23.05.2022

Володимир Зеленски објави дека Украина губи до 100 војници секој ден во борбите на истокот на земјата. Зборувајќи на прес-конференцијата, Зеленски рече дека секој ден умираат од 50 до 100 војници.

Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници, соопшти Зеленски

ММС - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: До 100 украински војници гинат секој ден во борбите на истокот на земјата

Centar - 23.05.2022

Володимир Зеленски објави дека Украина губи до 100 војници секој ден во борбите на истокот на земјата. Зборувајќи на прес-конференцијата, Зеленски рече дека секој ден умираат од 50 до 100 војници.

Зеленски: “Во борбите на истокот од земјата дневно умираат и по 100 украинци!“

Во Центар - 23.05.2022

Володимир Зеленски објави дека Украина губи до 100 војници секој ден во борбите на истокот на земјата. Зборувајќи на прес-конференцијата, Зеленски кажа дека секој ден умираат од 50 до 100 војници.

Зеленски алармира дека борбите на истокот на Украина се брутални, Меденски го обвини Киев за замрзнати преговори

Н.Македонија - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

ТВ21 - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...

Зеленски: Борбите на истокот се брутални, дневно гинат меѓу 50 и 100 украински војници

4NEWS - 23.05.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски соопшти дека во борбите на истокот од земјата секој ден гинат меѓу 50 и 100 Украинци. Притоа тој очигледно мисли на воените жртви на конфликтот. Најжестоки борби деновиве се водат околу градовите ...