TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во продажба пуштени уште влезници за „Златна бубамара на популарноста“ на 22 февруари

Сакам да кажам - 20.02.2024

За манифестацијата „Златна бубамара на популарноста“, која ќе се одржи в четврток (22 февруари) од 20 часот во салата „Борис Трајковски“, се пуштени во продажба дополнителни 150 билети, велат од радио “Бубамара“, организаторот на настанот.

„Златна бубамара на популарноста“ во четврток во Арената „Борис Трајковски“

Канал5 - 20.02.2024

Последни подготовки за најпопуларната манифестација Златна бубамара на популарноста, која во четврток ќе се одржи во салата Борис Трајковски.. Вечерва е генералната проба во МОБ.. Таму е Андријана Лазова..

Одбројуваме до Златна бубамара: Насмејте сѐ, ќе се сликаме!

Црнобело - 20.02.2024

Ги одбројуваме деновите до одржувањето на 27. Златна бубамара на популарноста, закажана на 22.02. во арената „Борис Трајковски“. Картите за овогодишниот спектакл се продадоа со рекордна брзина – зашто кај нас, ако имате карта, не ви треба нова лична ...

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Ранко Петровиќ: „Златна бубамара“ има мандат да може да зборува против постапките на власта

Слободен Печат - 19.02.2024

Македонската публика со нетрпение го очекува 27-то издание на „Златна бубамара на популарноста“ , кое ќе се одржи на 22 февруари со почеток во 20 часот во арената „Борис Трајковски“. Оваа година „Бубамара“ на својот типичен, сатиричен начин, ...

Одбројување за Златна Бубамара на популарноста!

Нетпрес - 20.02.2024

Насмејте се, ќе се сликаме! Ги одбројуваме деновите до одржувањето на 27. Златна Бубамара на популарноста, закажана на 22.02. во арената „Борис Трајковски“. Картите за овогодишниот спектакл се продадоа со рекордна брзина – зашто кај нас, ако имате ...

Одбројување до 27. Златна бубамара на полуларноста: Насмејте се, ќе се сликаме!

Фокус - 20.02.2024

Се одбројуваат деновите до одржувањето на 27. Златна бубамара на популарноста, закажана на 22.02. во арената „Борис Трајковски“. Картите за овогодишниот спектакл се продадоа со рекордна брзина – зашто кај нас, ако имате карта, не ви треба нова лична ...

Ги одбројуваме деновите до одржувањето на 27. Златна бубамара на популарноста

Канал5 - 20.02.2024

Насмејте се, ќе се сликаме! Ги одбројуваме деновите до одржувањето на 27. Златна бубамара на популарноста, закажана на 22.02. во арената „Борис Трајковски“. Картите за овогодишниот спектакл се продадоа со рекордна брзина – зашто кај нас, ако имате ...

Одбројување за Златна Бубамара на популарноста!

365 - 20.02.2024

Насмејте се, ќе се сликаме! Ги одбројуваме деновите до одржувањето на 27. Златна Бубамара на популарноста, закажана на 22.02. во арената „Борис Трајковски“. Картите за овогодишниот спектакл се продадоа со рекордна брзина – зашто кај нас, ако имате ...

Одбројување за Златна Бубамара на популарноста!

Пулс24 - 20.02.2024

Насмејте се, ќе се сликаме! Ги одбројуваме деновите до одржувањето на 27. Златна Бубамара на популарноста, закажана на 22.02. во арената „Борис Трајковски“. Картите за овогодишниот спектакл се продадоа со рекордна брзина – зашто кај нас, ако имате ...