TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мемети: Да не се злоупотребуваат децата во политичките кампањи

Н.Македонија - 22.03.2014

Народниот правобранител Иџет Мемети апелира до сите политички партии да не ги злоупотребуваат децата во политичките кампањи Тој кажа дека секогаш на прво место треба да биде интересот на детето.

(Видео)Мемети: Да престане злоупотребата на деца во политичка кампања

Нова ТВ - 21.03.2014

Во пресрет на изборната кампања, народниот правобранител Иџет Мемети упати апел до сите учесници во изборниот процес да се воздржуваат од инволвирање на децата во изборните кампањи.

Не ги злоупотребувајте децата во изборната кампања

Вест - 21.03.2014

Во пресрет на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, народниот правобранител Иџет Мемети апелира до сите учесници во изборниот процес за неопходната потреба за водење ...

Мемети против злоупотреба на децата во партиско-политички цели

Утрински - 21.03.2014

Во пресрет на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, народниот правобранител Иџет Мемети апелира до сите учесници во изборниот процес за неопходната потреба за водење ...

Апел против злоупотреба на децата во партиско-политички цели

А1 On - 21.03.2014

Народниот правобранител Иџет Мемети апелира до сите учесници во изборниот процес да се воздржуваат од инволвирање на децата во кампањите за претседателските и предвремените парламентарни избори.

Мемети: Не ги користете децата за изборните кампањи

+инфо - 21.03.2014

Во пресрет на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, народниот правобранител Иџет Мемети апелира до сите учесници во изборниот процес за неопходната потреба за водење ...

Народниот правобранител: Децата подалеку од партиско-политички цели!

Фактор - 21.03.2014

Народниот правобранител Иџет Мемети во пресрет на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, апелира до сите учесници во изборниот процес за неопходната потреба за водење ...

Народниот правобранител апелира: Децата подалеку од партиската кампања

Н.Македонија - 21.03.2014

Народниот правобранител, во пресрет на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, упатува апел до сите чинители во изборниот процес за неопходната потреба за водење сметка за ...

Да не се злоупотребуваат децата за партиско-политички цели

Вечер Прес - 21.03.2014

Народниот правобранител Иџет Мемети, во пресрет на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, упати апел до сите учесници во изборниот процес за неопходната потреба за водење ...

Мемети: Децата да не се злоупотребуваат во политичи цели

Нетпрес - 21.03.2014

Да се избегнат сите обиди за евентуална манипулација и злоупотреба на децата за партиско-политички цели, во пресрет на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, апелира ...

Мемети: Не ги користете децата за изборните кампањи

Локално - 21.03.2014

Во пресрет на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, народниот правобранител Иџет Мемети апелира до сите учесници во изборниот процес за неопходната потреба за водење ...

Народниот правобранител апелира: Да не се злоупотребуваат децата во партиско-политички цели

Press24 - 21.03.2014

Народниот правобранител Иџет Мемети денескаво пресрет на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, упати апел до сите учесници во изборниот процес за неопходната потреба за ...

Мемети: Децата да не се злоупотребуваат во политички цели

Точка - 21.03.2014

Апелот го упатувам со цел да не се повторуваат случаите од минатите изборни циклуси во кои децата беа користени во политички настани, спотови и билборди, вели народниот правобранител.

Почнува кампањата за претседателските избори

Канал5 - 24.03.2014

Дваесетдневната кампања за претседателските избори закажани за 13 април започнува денеска. Претседателските кандидати на овие петти избори за шеф на државата се актуелниот Ѓорге Иванов, како предлог ...

Апел против злоупотреба на децата во партиско-политички цели

Сител - 21.03.2014

Народниот правобранител Иџет Мемети апелира до сите учесници во изборниот процес да се воздржуваат од инволвирање на децата во кампањите за претседателските и предвремените парламентарни избори.

ПРАВОБРАНИТЕЛОТ АПЕЛИРА: Да не се дозволи злоупотреба на деца за партиски цели

Телеграф - 21.03.2014

Во пресрет на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, народниот правобранител Иџет Мемети упати апел до сите учесници во изборниот процес Народниот правобранител Иџет ...

Апел против злоупотреба на децата во партиско-политички цели

Бриф - 21.03.2014

Во пресрет на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, народниот правобранител Иџет Мемети апелира до сите учесници во изборниот процес за неопходната потреба за водење ...

Народниот правобранител побара да нема злоупотреба на деца во изборната кампања

Либертас - 22.03.2014

Народниот правобранител Иџет Мемети пред почетокот на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори, упати апел до сите учесници во изборниот процес за неопходната потреба за ...

Народниот првобранител Мемети – да не се злоупотребуваат децата во изборните кампањи

Република - 22.03.2014

Народниот правобранител Иџет Мемети порача да не се вклучуваат децата во изборните кампањи. Официјалниот почеток на кампањата за претседателските и предвремените парламентарни избори е во понеделник.