TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бизарен експеримент: Момче поминало рекордни 86 минути во најтивката соба на светот (ВИДЕО)

Канал5 - 10.06.2024

На почетокот на 2023 година пишувавме за „најтивката соба“ на Мајкрософт во Редмонд, како и за луѓето кои се осмелиле да поминуваат време во неа. Овој вид на соба звучи како „блаженство“ за поединци - оние кои сакаат мир и тишина, но кога ќе ...

Маж поминал 67 минути во најтивката соба на светот - ќе се изненадите што му се случило

Факултети - 10.06.2024

Во анехоична комора, дизајнирана да биде апсолутно тивка, Стивен Орфилд, експерт за дизајн на комори, ги истакнал фасцинантните аспекти од искуството што луѓето го имаат во неа. Тој опишал дека во таков простор човек станува свесен за сопствените ...

Јутубер помина 86 минути во „најтивката соба“ во светот: Своето хорор искуство го сподели јавно (ВИДЕО)

Кумановски м. - 11.06.2024

Медиумите претходно пишуваа за „најтивката соба“ на компанијата Мајкрософт во Редмонд, како и за луѓето кои се осмелиле да поминуваат време во неа. Ваквата соба звучи како блаженство за поединци кои бараат мир и тишина.