TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОУ „Ѓорѓија Пулевски“ добива лифт за лицата со физичка попреченост

МКД - 22.07.2019

Основното училиште „Ѓорѓија Пулевски“ во општина Аеродром ќе добие лифт со што ќе се овозможи и олесни движењето на лицата со физичка попреченост до и во самиот објект. Изградбата на лифтот, како што соопштија од Општина Аеродорм, почна деновиве и ...

ОУ „Ѓорѓија Пулевски“ добива лифт за лицата со физичка попреченост

24Инфо - 22.07.2019

Основото училиште „Ѓорѓија Пулевски“ во Општина Аеродром ќе добие лифт со што ќе се овозможи и олесни движењето на лицата со физичка попреченост до и во самиот објект. Изградбата на лифтот почна деновиве и се очекува да биде завршена пред почетокот ...

Лифт за лицата со физичка попреченост во ОУ „Ѓорѓија Пулевски“

Вечер - 22.07.2019

Основото училиште „Ѓорѓија Пулевски“ во општина Аеродром ќе добие лифт со што ќе се овозможи и олесни движењето на лицата со физичка попреченост до и во самиот објект. – Изградбата на лифтот почна деновиве и се очекува да биде завршена пред ...

ОУ „Ѓорѓија Пулевски“ добива лифт за лицата со физичка попреченост

Скопје инфо - 22.07.2019

Основното училиште „Ѓорѓија Пулевски“ во Општина Аеродром ќе добие лифт со што ќе се овозможи и ќе се олесни движењето на лицата со физичка попреченост во самиот објект. Изградбата на лифтот почна деновиве и се очекува да биде завршена пред ...

ОУ „Ѓорѓија Пулевски“ добива лифт за лица со физичка попреченост

Слободен Печат - 22.07.2019

Лифтот е донација од Американската амбасада, а неговата вредност изнесува околу 57 илјади долари Основното училиште „Ѓорѓија Пулевски“ во Општина Аеродром ќе добие лифт со што ќе се овозможи и ќе се олесни движењето на лицата со физичка попреченост ...

Лифт за лица со физичка попреченост во ОУ „Ѓорѓија Пулевски” во Аеродром

ММС - 22.07.2019

Основното училиште „Ѓорѓија Пулевски” во Аеродром ќе добие лифт со што ќе се овозможи и олесни движењето на лицата со физичка попреченост до и во самиот објект. Изградбата на лифтот почна деновиве и се очекува да биде завршена пред почетокот на ...

Лифт за лица со физичка попреченост во ОУ „Ѓорѓија Пулевски" во Аеродром

Канал5 - 22.07.2019

Основното училиште „Ѓорѓија Пулевски" во Аеродром ќе добие лифт со што ќе се овозможи и олесни движењето на лицата со физичка попреченост до и во самиот објект. Како што соопшти Општина Аеродром, изградбата на лифтот почна деновиве и се очекува да ...

ОУ „Ѓорѓија Пулевски“ доби лифт за лицата со физички пречки

Н.Македонија - 23.07.2019

Основното училиште „Ѓорѓија Пулевски“, во општината Аеродром во Скопје, наскоро ќе добие лифт со што ќе им се овозможи и ќе им се олесни движењето на лицата со физичка попреченост до и во самиот објект.