TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Дизнилендот“ во Шангај отворен по три месеци пауза

Опсервер - 30.06.2022

Повеќе од илјада луѓе денеска го посетија забавниот парк „Дизни“ во Шангај, по тримесечното неработење поради коронавирусот. Посетителите се враќаат со маски и физичка оддалеченост, пренесуваат медиумите.

„Дизнилендот“ во Шангај отворен по три месеци пауза

Сител - 04.07.2022

Повеќе од илјада луѓе денеска го посетија забавниот парк „Дизни“ во Шангај, по тримесечното неработење поради коронавирусот. Посетителите се враќаат со маски и физичка оддалеченост, пренесуваат медиумите.