TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Виктор Николовски, татко на породилно: Не знаете што пропуштате, тоа е незаборавно искуство

Женски магазин - 16.04.2018

По шест месеци од породувањето Катерина, сопругата на Виктор Николовски, добила можност за работно место што не се пропушта, па одлучиле ќеркичката да продолжи да ја чува тато. Виктор ни го раскажа искуството на платено отсуство од работа, популарно ...

Виктор Николовски, татко на породилно: Не знаете што пропуштате, тоа е незаборавно искуство

Факултети - 16.04.2018

По шест месеци од породувањето Катерина, сопругата на Виктор Николовски, добила можност за работно место што не се пропушта, па одлучиле ќеркичката да продолжи да ја чува тато. Виктор за Деца.мк го раскажа искуството на платено отсуство од работа, ...

Татковци на породилно: Колкав надомест им следува?

Факултети - 15.04.2018

Таткото може да оди на боледувањето наместо мајката само доколку во моментот на породувањето ги исполнувал условите, односно да има шест месеци непрекинат работен стаж. Прочитајте повеќе на ...