TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од април 2024 година, Венеција го тестира воведувањето на дневни билети за градот

ТВ21 - 25.11.2023

Венеција од следниот април ќе започне со тестирање на воведувањето дневни билети и ограничување на пристапот на посетителите до познатите канали, како дел од, како што рече градоначалникот на овој италијански град Луиџи Бруниаро, првата ваква ...

Венеција ќе започне експеримент со дневни влезници во април 2024-та

Нетпрес - 23.11.2023

Во април Венеција ќе започне со тестирање на дневниот билет и ќе го ограничи пристапот на посетителите, за што градоначалникот на италијанскиот град најави дека е прва ваква програма во светот.

Венеција воведува голема промена за туристите: „Ова го нема никаде во светот“

Макфакс - 23.11.2023

Во април, Венеција ќе започне со тестирање на дневниот билет и ќе го ограничи пристапот на посетителите, што градоначалникот на италијанскиот град го прогласи за прва ваква програма во светот.

Венеција воведува голема промена за туристите: „Ова го нема никаде во светот“

Скопје1 - 23.11.2023

Во април, Венеција ќе започне со тестирање на дневниот билет и ќе го ограничи пристапот на посетителите, што градоначалникот на италијанскиот град го прогласи за прва ваква програма во светот.

Венеција воведува голема промена за туристите: „Ова го нема никаде во светот“

Опсервер - 23.11.2023

Во април, Венеција ќе започне со тестирање на дневниот билет и ќе го ограничи пристапот на посетителите, што градоначалникот на италијанскиот град го прогласи за прва ваква програма во светот.

Венеција воведува големи промени за туристите: Ова го нема никаде на светот

Канал5 - 23.11.2023

Во април, Венеција ќе започне со тестирање на дневниот билет и ќе го ограничи пристапот на посетителите, што градоначалникот на италијанскиот град го прогласи за прва ваква програма во светот.

Од април 2024 година, Венеција го тестира воведувањето на дневни билети за градот

Zoom - 25.11.2023

реклама Венеција од следниот април ќе започне со тестирање на воведувањето дневни билети и ограничување на пристапот на посетителите до познатите канали, како дел од, како што рече градоначалникот на овој италијански град Луиџи Бруниаро, првата ...