TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавена снимка од нападот во Загреб, полицијата смета дека има елементи на тероризам (ВИДЕО)

Слободен Печат - 17.10.2020

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој се случи во понеделникот на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Полицијата го класифицира нападот на плоштадот Свети Марко како ...

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Макфакс - 17.10.2020

Хрватската полиција објави снимка од нападот во кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата ...

Полицијата со видео и детали за истрагата за нападот на Марковиот плоштад во Загреб

ТВ21 - 17.10.2020

Во полициската управа и надлежното државно правобранителство денеска се одржа прес конференција во која се открија детали од истрагата за нападот на плоштадот Св. Марко во Загреб. На прес-конференцијата присуствуваа началникот на полицијата Никола ...

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Опсервер - 17.10.2020

Хрватската полиција објави снимка од нападот во кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата ...

Објавена снимка од нападот во Загреб ВИДЕО

+инфо - 17.10.2020

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола ...

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Вечер - 17.10.2020

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола ...

Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Сител - 17.10.2020

Хрватската полиција објави снимка од нападот во кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата ...

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Centar - 17.10.2020

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола ...

(Видео) Објавена снимка од нападот во Загреб, полицијата смета дека има елементи на тероризам

24Инфо - 17.10.2020

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој се случи во понеделникот на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Полицијата го класифицира нападот на плоштадот Свети Марко како ...

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

MTM - 17.10.2020

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола ...

(ВИДЕО) Објавена снимката од нападот во Загреб

Нетпрес - 17.10.2020

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој се случи во понеделникот на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Полицијата го класифицира нападот на плоштадот Свети Марко како ...