TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Аеродром ги отстрани дивите пазарџии

Курир - 16.04.2018

Инспекциската служба на општина Аеродром во соработка со комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и полицијата деновиве организираа акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните локации во општината.

Отстранети дивите пазарџии во општина Аеродром

Кајгана - 16.04.2018

Скопје, 16 април 2018 (МИА) - Инспекциската служба на општина Аеродром во соработка со комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и полицијата деновиве организираа акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните ...

Отстранети дивите пазарџии во општина Аеродром

А1 On - 16.04.2018

Инспекциската служба на општина Аеродром во соработка со комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и полицијата деновиве организираа акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните локации во општината.

Општина Аеродром ги отстрани дивите пазарџии

Скопје инфо - 16.04.2018

Инспекциската служба на општина Аеродром во соработка со комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и полицијата деновиве организираа акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните локации во општината.

Отстранети дивите пазарџии во општина Аеродром

CivilMedia - 16.04.2018

Инспекциската служба на општина Аеродром во соработка со комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и полицијата деновиве организираа акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните локации во општината.

Отстранети дивите пазарџии во општина Аеродром

ТВ21 - 16.04.2018

Инспекциската служба на општина Аеродром во соработка со комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и полицијата деновиве организираа акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните локации во општината.

Отстранети дивите пазарџии во Општина Аеродром

Макфакс - 16.04.2018

Организирана акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните локации во општина Аеродром се спроведува деновиве, а во неа учествуваат инспекциската служба на општината, комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и ...

Отстранети дивите пазарџии во Општина Аеродром

Бизнис Вести - 16.04.2018

Инспекциската служба на Општина Аеродром во соработка со комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и полицијата деновиве организираа акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните локации во општината.

Отстранети дивите пазарџии во Општина Аеродром

Денар - 16.04.2018

Организирана акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните локации во општина Аеродром се спроведува деновиве, а во неа учествуваат инспекциската служба на општината, комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и ...

Општина Аеродром ги отстрани дивите пазарџии

Скопје24 - 16.04.2018

Инспекциската служба на општина Аеродром во соработка со комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и полицијата деновиве организираа акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните локации во општината.

Отстранети дивите пазарџии во Општина Аеродром

iPortal - 16.04.2018

Инспекциската служба на Општина Аеродром во соработка со комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и полицијата деновиве организираа акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните локации во општината.

Отстранети дивите пазарџии во општина Аеродром

Правдико - 16.04.2018

Организирана акција за отстранување на дивите препродавачи на најфреквентните локации во општина Аеродром се спроведува деновиве, а во неа учествуваат инспекциската служба на Општината, комуналната инспекција на Град Скопје, пазарната инспекција и ...