TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почнува манифестацијата „Движи се за здравје“

Н.Македонија - 16.09.2020

Детскиот културен центар „Карпош“ во соработка и поддржано од Град Скопје ја организира манифестација под мотото „Движи се за здравје“, која е традиционална и се одржува во склоп на Европската недела на движењето, што ќе трае до 22 септември.

Детскиот културен центар Карпош организира манифестација „Движи се за здравје“

Опсервер - 16.09.2020

Скопје, 16 септември 2020 () – Детскиот културен центар „Карпош“ во соработка со Град Скопје организира манифестација „Движи се за здравје“, како дел од Европската недела на движењето, која се одржува од 16 до 22 септември.

Детскиот културен центар Карпош организира манифестација „Движи се за здравје“

Либертас - 16.09.2020

Детскиот културен центар „Карпош“ во соработка со Град Скопје организира манифестација „Движи се за здравје“, како дел од Европската недела на движењето, која се одржува од 16 до 22 септември.

ДКЦ „Карпош“ организира манифестација „Движи се за здравје“

Вечер Прес - 16.09.2020

Детскиот културен центар „Карпош“ во соработка со Град Скопје организира манифестација „Движи се за здравје“, како дел од Европската недела на движењето, која се одржува од 16 до 22 септември.