TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МВР: Набавени нови 40 дрегери - Со подобра опрема за полицијата до поголема безбедност за граѓаните

Сител - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

Набавени нови 40 дрегери – со подобра опрема за полицијата до поголема безбедност за граѓаните

24Инфо - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

Набавени нови 40 дрегери – со подобра опрема за полицијата до поголема безбедност за граѓаните

Бизнис Вести - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

Набавени нови 40 дрегери – со подобра опрема за полицијата до поголема безбедност за граѓаните

ТВ21 - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

Полицијата се засилува за пишување казни, набавени уште 40 дрегери

Курир - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР набави нови 40 дрегери за мерење алкохол кај возачите

МКД - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри, познати уште и како дрегери, кои ќе ѝ бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол, информираат од Министерството.

Полицијата набави 40 нови дрегери (ФОТО)

Кумановски м. - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

Полицијата доби нови 40 дрегери – со новата опрема ќе се зголеми безбедноста на патиштата

Локално - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

Набавени нови 40 дрегери – со подобра опрема за полицијата до поголема безбедност за граѓаните

Frontline - 22.07.2021

Токму возачите кои управуваат возило под дејство на алкохол се причинители на голем број тешки сообраќајни незгоди и затоа нивното санкционирање е еден од приоритетите на сообраќајната полиција.

Ќе се пишуваат повеќе казни: Полицијата набави нови 40 дрегери

Република - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР набави нови 40 дрегери

24 Вести - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

Со 40 нови дрегери ќе се ловат пијани возачи

ММС - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР набави нови 40 дрегери

iPortal - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР набави нови 40 дрегери

Скопје инфо - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР со нови 40 Дрегери

360 степени - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР набави нови 40 дрегери

Кајгана - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

КОГА ПИЕШ НЕ ВОЗИ, АКО ВОЗИШ НЕ ПИЈ: МВР се опреми со нови 40 дрегери

Денешен - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР набави нови 40 дрегери

Бриф - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР набави нови 40 апарати за проверка на алкохол

Lider - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

Набавени нови 40 дрегери-Со подобра опрема за полицијата до поголема безбедност за граѓаните

Нова ТВ - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР набави нови 40 дрегери

Независен - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР набави нови 40 дрегери за мерење на алкохол кај возачите

Kumanovo News - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри, познати уште и како дрегери, кои ќе ѝ бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол, соопштува Министерството.

МВР со нови 40 дрегери

Фокус - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР со нови 40 дрегери

Либертас - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

Набавени нови 40 дрегери – со подобра опрема за полицијата до поголема безбедност за граѓаните

Centar - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

ВНИМАВАЈТЕ: Полицијата купи нови 40 дрегери за контрола на пијани возачи

24auto - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР набави нови 40 дрегери

Опсервер - 22.07.2021

– Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

Набавени нови 40 дрегери - со подобра опрема за полицијата до поголема безбедност за граѓаните

MakPress - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.

МВР набави 40 нови дрегери до поголема безбедност за граѓаните

Порта - 22.07.2021

Министерството за внатрешни работи набави нови 40 етилометри (познати уште и како дрегери) кои ќе бидат предадени на сообраќајната полиција за санкционирање на возачите што управуваат возила под дејство на алкохол.